Nieuwe staf OJC ROSMALEN 1 nagenoeg rond

www.ojcrosmalen.nl
De nieuwe staf van ons eerste elftal is zo goed als rond. David Vecht is zoals bekend de nieuwe hoofdtrainer en zijn assistent wordt David Toxopeus (foto). De nieuwe keeperstrainer is Martijn van Strien, Patrick Kivits blijft de vaste verzorger en Edwin Smolders en Werner Beset zullen de begeleiding voor hun rekening nemen.

Zie ook: David Vecht volgend seizoen hoofdtrainer

David Toxopeus (38) is woonachtig in Utrecht en momenteel voor het vijfde jaar actief als hoofdtrainer van derdeklasser Brederodes. Anderhalf jaar geleden promoveerde hij met die club vanuit de 4e klasse en vorig seizoen verloor men de finale van de nacompetitie om promotie naar de 2e klasse. Komend seizoen gaat 'Tox', die op een goede carrière als speler terugkijkt bij hoofdklassers als Huizen en FC Breukelen, het co-trainerschap bij OJC ROSMALEN combineren met het volgen van de TC1-trainerscursus.

Martijn van Strien is voor velen geen onbekende. Als doelman van Vitesse, FC Den Bosch en Stormvogels Telstar keepte hij 158 wedstrijden in het profvoetbal. Daarna volgden met IJsselmeervogels, JVC Cuijk en Blauw Geel'38 nog enkele jaren op het hoogste niveau van het amateurvoetbal. Inmiddels is Martijn gestopt als doelman en actief als keeperstrainer bij HRC'14 en VVIJ, als rechterhand van David Vecht. Volgend seizoen zal de Bosschenaar de doelmannen van OJC ROSMALEN onder handen gaan nemen.

OJC-bloed
Naast de nieuwe namen zijn er, om voor het nodige OJC-bloed te zorgen, ook vertrouwde gezichten bij de selectiestaf van volgend seizoen. Patrick Kivits blijft de vaste verzorger en naast hem zullen ook clubmannen Edwin Smolders en Werner Beset aansluiten. Edwin zal als teammanager alle randzaken voor zijn rekening nemen, terwijl Werner de grensrechter is bij vriendschappelijke wedstrijden en eveneens een rol gaat spelen in de begeleiding.

Tot slot is de onderhandeling met een kandidaat voor de vacature van hersteltrainer in een vergevorderd stadium. Indien dit rond is, zullen wij dat melden en is de volledige staf compleet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Terug naar boven