Afscheidsavond vertrekkende staf OJC 1

www.ojcrosmalen.nl
De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen vinden alweer plaats en daarin is ruimte gemaakt voor een nagenoeg volledig nieuwe staf. De huidige staf heeft de afgelopen jaren de nodige successen gekend waaronder het hoogtepunt in 2014: het kampioenschap van de Hoofdklasse B met promotie naar de Topklasse. Deze staf verdient dan ook als dank een moment waarop we terug kunnen kijken naar de afgelopen jaren.

We gaan dit doen op vrijdag 3 juni aanstaande. Om 19.30 uur zal er een wedstrijd gespeeld worden tussen spelers die deel uitgemaakt hebben van de A-selectie in de periode dat Dennis Dekkers (assistent)hoofdtrainer is geweest, dus vanaf 2010. Ook voormalige stafleden zullen dan acte de présence geven. Spelers van het kampioensteam 2001-2002, waar Nico Koningstein nog deel van uitmaakte, zullen hun opwachting maken.

Na de wedstrijd wordt iedereen uitgenodigd in de kantine om de huidige staf de hand te schudden. Het wordt dus een fantastische reünie van eerste elftalspelers, een avond om nooit te vergeten. Alle leden, supporters, vrienden en kennissen en hun partners zijn die avond welkom in het clubhuis van OJC.

Het bestuur van v.v. OJC ROSMALEN

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Terug naar boven