Afscheid van onze technische staf

www.ojcrosmalen.nl
Vorige week vrijdag werd een tijdperk afgesloten met het afscheid van de technische staf die gedurende langere tijd de stempel heeft gedrukt op de prestaties van het eerste elftal.

Vanaf half 8 druppelden veel spelers, oud-spelers, vrienden en bekenden binnen bij OJC ROSMALEN. Met een wedstrijd en een feestelijke bijeenkomst werd de technische staf bedankt voor vele mooie jaren bij OJC 1. Er stond veel ervaring op het veld, maar uiteraard stond er niks op het spel bij het potje voetbal tussen twee teams die waren samengesteld door Dennis Dekkers en Nico Koningstein. Na afloop verplaatste het gezelschap zich naar de kantine en het terras om na te praten over bijna 20 jaar voetballen en trainen bij OJC.

Keeperstrainer Ronnie Buitenkamp was helaas verhinderd en was al eerder in de bloemetjes gezet. Ook werd nog afscheid genomen van aanvoerder Yvo van Engelen. Yvo kwam 7 jaar geleden na een korte carrière in het betaalde voetbal bij NAC Breda en FC Oss naar OJC ROSMALEN en was een van de steunpilaren die twee jaar geleden promotie naar de topklasse wist te bewerkstelligen. Yvo gaat komend seizoen voetballen bij DESK, maar komt ongetwijfeld nog terug bij OJC in een andere functie.

Ook werd afscheid genomen van Koen Wissing en Nick Scheepens die afgelopen jaren als co-trainer en leider/hersteltrainer hun beste beentje hebben bijgedragen. Na drie jaar bij OJC 2 en een jaar als co-trainer bij OJC 1, gaat Koen op eigen benen aan de slag als hoofdtrainer bij Nulandia. Helaas maakte de KNVB het niet mogelijk om vanuit OJC deel te nemen aan de trainerscursus UEFA-A, waardoor Koen nu deze stap gaat maken. Nick blijft zeker nog bij OJC betrokken, al was het maar bij zijn kinderen die in de jeugd spelen.

Dennis Dekkers kwam in 2005 als trainer van de A1 bij OJC ROSMALEN terecht. Na twee seizoenen A1 en twee seizoenen OJC 2, werd hij in 2009 assistent van hoofdtrainer Gerrit Willems. Toen Gerrit in oktober 2010 een stapje opzij deed, was de beslissing om Dennis te benoemen tot hoofdtrainer snel gemaakt. Dennis heeft in de afgelopen jaren meer dan 350 wedstrijden op een OJC-bank gezeten. Hij werd genomineerd voor de Rinus Michels Award en maakt nu een mooie vervolgstap bij Gemert. Daar komen we hem ongetwijfeld nog tegen.

Nico Koningstein is al sinds 1998 aan OJC 1 verbonden. Na promotie naar de hoofdklasse kwam hij het eerste elftal versterken. Toen hij in 2007 moest stoppen als voetballer trad hij toe tot de technische staf. Zo’n 200 wedstrijden als voetballer en meer dan 300 als trainer heeft hij zich afgelopen 18 jaar ingezet voor OJC ROSMALEN. Nico is de man op de achtergrond die met sterke analyses zijn invloed in de technische staf deed gelden. Gelukkig blijft Nico aan de club verbonden.

Het werd een mooie afscheidsavond waarop met mooie woorden en bloemen de waardering voor de vertrekkende OJC-ers werd uitgesproken.
03-06-2016

Afscheid staf OJC 1

www.ojcrosmalen.nl
www.ojcrosmalen.nl
www.ojcrosmalen.nl
www.ojcrosmalen.nl
www.ojcrosmalen.nl
www.ojcrosmalen.nl
www.ojcrosmalen.nl
www.ojcrosmalen.nl
www.ojcrosmalen.nl
www.ojcrosmalen.nl
www.ojcrosmalen.nl
www.ojcrosmalen.nl
www.ojcrosmalen.nl
www.ojcrosmalen.nl
www.ojcrosmalen.nl
www.ojcrosmalen.nl

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Terug naar boven