Toernooiseizoen: machtig in cijfers en kwaliteit

www.ojcrosmalen.nl
Het toernooiseizoen 2016 van OJC ROSMALEN zit er op. Een seizoen dat er niet om liegt; zowel in kwaliteit als in cijfers: 4.955 spelers betraden de mat, onderverdeeld in 417 teams (99 OJC-teams / 318 gast-teams) en speelden samen 1.180 wedstrijden in 353,4 uur (ruim 14 etmalen) waarbij 3.305 doelpunten werden gescoord. De acht leden van de nieuwe Toernooicommissie kunnen moe maar voldaan terug kijken op hun tweede reeks toernooien in successie. Een reeks waar, gelet op het grote aantal complimenten, ook de spelers, trainers/leiders en toeschouwers met volle teugen van hebben genoten.

De succesfactoren zijn eenvoudig op te sommen. Moeilijker is het, om die succesfactoren te verzilveren. Onder de strakke leiding van voorzitter Sanne Scheepens is dat echter gelukt. De succesfactoren op een rij: 1) leren van het eerste toernooiseizoen uit 2015 (dat overigens ook al -bijna- perfect verliep), 2) ervaringen vastleggen in draaiboeken en daar gebruik van maken, 3) optimale inzet van de diverse technieken (WhatsApp, Narrow Casting), 4) gebruik maken van gadgets (promotiedoek voor teamfoto’s, eigen erepodium voor de nummers 1 t/m 3, zuil voor de wedstrijdbal, loterij), 5) collegiaal overleg met de beheerders en het kantinepersoneel, 6) vroegtijdige afstemming met scheidsrechters, EHBO-ers, stagiaires, sponsors en ondersteunende vrijwilligers. 

Maar de belangrijkste succesfactor is misschien nog wel het feit dat 7) de Toernooicommissie als een hecht team heeft samengewerkt en 8) optimaal gebruik is gemaakt van de, elkaar aanvullende, persoonlijke kwaliteiten en producten van de afzonderlijke leden; Lizethe: wervingsvaardigheden, Yvette: kennis van draaiboeken,  Bart: kennis van pouleschema’s, Henk: improvisatietalent, Hans: de stabiele factor, Kick: creatief en ondernemend, Jeroen: handen-uit-de- mouwen-mentaliteit en Mark (hoewel officieel geen lid): giga-netwerker. Dat 9) het weer heeft meegewerkt en 10) OJC ROSMALEN over een prachtig voetbalcomplex beschikt maakt dit lijstje compleet. 

Het bestuur van OJC ROSMALEN complimenteert alle leden van de Toernooicommissie en alle genoemde partijen waarmee samen is gewerkt en die hebben bijgedragen aan dit succes. Interesse om komend seizoen de Toernooicommissie te komen versterken of een specifieke (afgebakende) bijdrage te leveren? Bel of mail eens vrijblijvend met voorzitter Sanne Scheepens: 06-46077747, sanne_nick@ziggo.nl.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Terug naar boven