Uitnodiging Koud Serveren Open Air

Vorige week is de nieuwe website van OJC ROSMALEN in gebruik genomen. Deze website wordt technisch beheerd door Club-assistent. Zij nodigen de vrijwilligers van OJC ROSMALEN uit voor het festival Koud Serveren Open Air op 6 september.

Door grote inspanning van Mark van der Donk, Tom Stroosnijder, Bas Mol, Kees-Michel Heemskerk, Babs Gösgens en diverse andere OJC-ers, is de nieuwe website voorbereid. De vele positieve reacties zijn een mooie waardering voor het vele werk dat is verzet. Er gaan de komende maanden veel nieuwe mogelijkheden ontstaan voor de leden van onze vereniging om een bijdrage te leveren aan deze website. Te beginnen met de leiders die hun eigen teampagina weer gaan bijhouden en daarvoor binnenkort extra informatie krijgen.

Bij Club-assistent vinden ze dat vrijwilligers soms een bedankje verdienen. Zonder hen zou de vereniging namelijk niet kunnen bestaan. Na weer een seizoen hard werken, wil Club-assistent daarom alle vrijwilligers van OJC Rosmalen uitnodigen voor het festival Koud Serveren Open Air, op zondag 6 september van 11.00 tot 20.00 uur in Drunen. Een festival dat een aantal jaren geleden als tuinconcert van de band Koud Serveren is begonnen, en inmiddels is uitgegroeid tot een festival met maar liefst duizend enthousiaste bezoekers per jaar.

Ben jij vrijwilliger bij OJC ROSMALEN? Schrijf je nu in, en ontvang twee gratis consumpties. Tot 6 september!

Ik ben erbij! http://www.club-assistent.nl/koud-serveren-open-air-vrijwilligers

 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Terug naar boven