Nieuwsarchief

Filter overzicht

Autorijschool Coenen deelt trainingshesjes uit

www.ojcrosmalen.nl
Zoals u wellicht is opgevallen heeft Autorijschool Coenen afgelopen maandag en dinsdag trainingshesjes uitgedeeld aan alle JO15- en JO17-elftallen. Autorijschool Coenen was zeer aanwezig op het sportpark met twee auto's en een tent. OJC ROSMALEN is blij met deze gulle gift.

Op de twee koudste herfstavonden ooit trotseerden de medewerkers van de autorijschool de kou en stonden zij de leiders en spe(e)l(st)ers te woord. Ieder C- en B-elftal kon 10 hesjes komen ophalen. Daarbij vertelde Autorijschool Coenen meteen dat alle OJC-leden gebruik kunnen maken van één gratis proefles. "Tegenwoordig is het toegestaan om vanaf de leeftijd van 16,5 jaar te starten met rijlessen. Door trainingshesjes ter beschikking te stellen aan de doelgroepen JO15 en JO17 willen we onder de aandacht komen. We zijn zeer tevreden hoe het 'event' georganiseerd is en blij met de positieve belangstelling die wij hebben gekregen", aldus eigenaar Jan Kools. 

OJC ROSMALEN is blij met de 450 (!) nieuwe hesjes die onze elftallen kunnen gebruiken bij de trainingen. Op haar beurt hoop Autorijschool Coenen dat zij, door het uitdelen van de hesjes en flyers, goed vindbaar zijn voor alle OJC'ers die hun rijbewijs willen halen. Een mooi voorbeeld van samenwerking!

 
Terug naar boven