Nieuwsarchief

Filter overzicht

Tibosch Optical Fiber vergroot digitale mogelijkheden

www.ojcrosmalen.nl
OJC ROSMALEN is trots te vermelden dat Tibosch Optical Fiber BV onlangs ons representatieve sportcomplex heeft voorzien van een uitgebreide glasvezelaansluiting. Tibosch Optical Fiber, gespecialiseerd in het aanleggen van toekomstvaste en betrouwbare glasvezelaansluitingen voor alle soorten bedrijfspanden en -terreinen, vergroot hiermee de digitale mogelijkheden en capaciteiten van onze vereniging.

Met de optimalisering van het digitaal terrein speelt OJC ROSMALEN in op de digitale ontwikkelingen van de maatschappij. Met de aanleg van het glasvezelnetwerk kan de club in de toekomst ook op digitaal vlak kwaliteit blijven bieden aan haar stakeholders. OJC is daarom ook bijzonder dankbaar voor deze uiterst gulle gift van Tibosch Optical Fiber. Zij geven hiermee aan maatschappelijk zeer betrokken te zijn. Uiteindelijk gaan onze leden, sponsoren, bezoekers, vrijwilligers en andere betrokkenen hier de vruchten van plukken.

Het grote cadeau van Tibosch Optical Fiber sluit naadloos aan bij hun belangrijkste kernwaarde, namelijk 'het aangaan van betrouwbare relaties met onze partners en het zorgen voor duizenden tevreden eindgebruikers door kwalitatieve en efficiƫnte aansluitingen'. Met de aanleg van het glasvezelnetwerk bewijst Tibosch Optical Fiber dat zij staan voor wat ze zeggen en uitdragen.

 
 
Terug naar boven