Nieuwsarchief

Filter overzicht

Business Vrienden OJC schieten met scherp

www.ojcrosmalen.nl
Op donderdag 17 september vertrok een grote groep leden van onze eigen business club per touringcar richting Boekel. Aldaar was een circuit uitgezet om kennis te maken met kleiduivenschieten. Onze gastheer was Eric Swinkels, voormalig zilveren medaille winnaar op de OS van 1976 in Montreal; een topclub dus op bezoek in een topambiance!

Op vijf verschillende onderdelen werden onze leden getest op hun reactiesnelheid en doelgerichtheid; per sessie werden voor iedere deelnemer vijf kleiduiven (een gebakken oranje schoteltje) gelanceerd op vijf verschillende manieren/hoogtes. Na een heldere en duidelijke instructie werd snel duidelijk wie aanleg heeft voor deze sport. Uiteraard, zoals bij een ambitieuze vereniging als OJC verwacht mag worden, was de deelname niet vrijblijvend en werd er gestreden om de ereplaatsen. Dat binnen OJC op alle vlakken ook de dames zich laten gelden bleek ook deze dag weer: Steffie Blom van Baker Tilly Berk eindigde als derde. Onze deelnemende advocaat Floris Koopman heeft blijkbaar binnen zijn clientèle wat tips en technieken nagevraagd, daar hij met een uitstekende score als tweede eindigde. Maar tegen het geweld van ex-commando Joop Segers van Brabant Sport was letterlijk en figuurlijk geen kruit gewassen en zo mocht hij de eerste prijs in ontvangst nemen. Rond de prijsuitreiking was de verzorging en entourage uitstekend en werd er onder het genot van een natje en een droogje volop nagepraat over de schietervaringen.

Aan het eind van de middag werd het sein gegeven om weer richting Rosmalen te vertrekken, daar in Villa Fleurie onze gastspreker Andy van de Meijde samen met Thijs Slegers zat te wachten om zijn voetbal- en soapcarrière toe te lichten. Zijn boek 'Geen Genade' zou daarbij als rode draad dienen. Ondertussen waren ook nog een aantal businessclubleden, bestuursleden en genodigden aangesloten, waardoor we in een volle zaal de levensbeschouwingen van Andy konden aanhoren.

Geen Genade met Andy van der Meijde
In het vraag antwoordspel tussen Thijs Slegers en Andy van der Meijde werd al snel duidelijk dat het leven van Andy is gekenmerkt door hoogte- en dieptepunten. Letterlijk en figuurlijk, zo bleek ook uit enkele verhalen waarbij de aanwezige dames met een lichte blik van gêne kennis namen van de (nachtelijke) escapades van Andy. Door de aanwezige heren werden de avonturen uiteraard smakelijk geabsorbeerd, evenals het tijdens het interview uitgeserveerde diner. Na een afsluitende vragenronde werden Andy en Thijs bedankt voor hun komst en inspirerende verhalen, waarna tijdens de naborrel weer volop geconverseerd. De aanwezigen bespraken enerzijds vol verbazing de levensloop en financiële teloorgang van de gastspreker en anderzijds maakten zij volop gebruik van de situatie om binnen het unieke platform dat de Business Vrienden OJC bij elke activiteit weer weten te creëren hun Business to Business positie te verstevigen of uit te breiden!
17-09-2015

Business Vrienden OJC schieten met scherp

www.ojcrosmalen.nl
www.ojcrosmalen.nl
www.ojcrosmalen.nl
www.ojcrosmalen.nl
www.ojcrosmalen.nl
www.ojcrosmalen.nl

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven