Nieuwsarchief

Filter overzicht

Interne scouts gezocht

Voor versterking van onze interne scoutingsgroep zijn wij op zoek naar OJC'ers met een neusje voor (nog onbekend) talent. Wil jij op zaterdagen meehelpen om de toppers in de lagere teams in kaart te brengen?

OJC ROSMALEN heeft een van de grootste jeugdafdelingen van Nederland. De teams worden aan het begin van het voetbalseizoen ingedeeld door overleg tussen Technische Zaken, trainers en clusterhoofden. We proberen dan zo goed mogelijk iedere speler op zijn niveau te laten te voetballen. Dit heeft niet alleen te maken met het getal dat achter de letter staat, maar ook met de indeling van het team en met de opbouw dat OJC voor ogen heeft. Toch wil het wel eens gebeuren dat er een speler of over het hoofd is gezien of dat hij zich zo goed ontwikkeld dat hij in aanmerking komt voor een selectie team. ​Hier houden de scouts zich mee bezig.

De scouts proberen zich zo onopvallend mogelijk langs de lijnen te bewegen. Heeft u ons niet gezien, dan zijn we goed bezig. De scouts houden zich alleen bezig met de lagere jongensteams D, E en F en de 6- en 7-jarigen. Wij zijn op zoek naar scouts die ons momenteel 6-koppige team willen komen versterken. Om de spelers nog beter te kunnen volgen, zoeken we extra teamleden die op de zaterdagen mee willen scouten. Heb je wat verstand van voetbal en kun je inschatten of iemand talent heeft? Meld je dan snel aan via een e-mail aan hjo_onderbouw@ojcrosmalen.nl.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven