Nieuwsarchief

Filter overzicht

Voorbeschouwing HSC'21 - OJC ROSMALEN

www.ojcrosmalen.nl
In Haaksbergen gaat OJC ROSMALEN aanstaande zondag op zoek naar de eerste uitzege van het seizoen. Een overwinning in Overijssel zou een prachtig vervolg zijn op de knappe overwinning op De Groote Wielen tegen Koninklijke HFC.

HSC'21 is na zeven speeldagen terug te vinden op een 13e plaats. De ploeg speelde drie keer gelijk (AFC, USV Hercules en JVC Cuijk) en won op eclatante wijze (0-7) bij Sneek Wit Zwart. De monsterzege van HSC'21 in Friesland was een week na het legendarische bezoek van Sneek Wit Zwart in Rosmalen. We zullen waarschijnlijk nooit te weten komen of HSC'21 een week later echt zo goed was of dat de Friezen het 'Guus Habraken-syndroom' nog niet te boven waren gekomen.
 
Tot op heden wist HSC'21 tien keer het net te vinden en die productie is opvallend netjes over vijf spelers (die allen dus tweemaal scoorden) verdeeld. In de zomerstop zag de club tien spelers naar elders vertrekken. Daartegenover staan zes nieuwelingen. Drie van die nieuwe gezichten binnen HSC'21 zijn afkomstig van SVZW uit Wierden, dat zelf uitkomt in de Hoofdklasse C bij de zaterdagamateurs.
 
Vorig seizoen ging OJC met 1-0 onderuit in Haaksbergen. Remy Raterink maakte destijds op het uur de enige treffer van de middag. Het duel in Rosmalen eindige vorig jaar in een gelijkspel. Hoog tijd dus voor de eerste winst van de Rosmalenaren op HSC'21.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven