Nieuwsarchief

Filter overzicht

Uitnodiging vrijwilligersavond 2015

www.ojcrosmalen.nl
Alle OJC-vrijwilligers zijn, samen met eventuele partner, weer uitgenodigd voor de jaarlijkse vrijwilligersavond. Op vrijdag 13 november aanstaande zijn zij, samen met alle andere vrijwilligers van onze club, van harte welkom in de kantine van OJC ROSMALEN. Daar zal het feest van 20.00 tot 00.30 uur duren.

Ook dit keer zal het paviljoen weer uit zijn voegen barsten en gaan honderden vrijwilligers van onze club hopelijk genieten van een gezellige feestavond. De kantine wordt omgebouwd tot een après ski-tent, waarin een Novemberfest van jewelste gaat plaatsvinden. Mis het niet!
 
We willen iedereen vragen in bij het thema passende kledij naar De Groote Wielen te komen, dan zorgen wij voor de verdere aankleding. We gaan er samen een hele gezellige avond van maken!
 
Geen introducé
De vrijwilligersavonden zijn ieder jaar een groot succes. Graag willen we hiervan ook met name de personen laten genieten die zich door het jaar heen inzetten voor onze vereniging. Dit betekent dat er géén introducé meegenomen kan worden. Wel is je partner natuurlijk van harte welkom.
 
Aanmelden
Wij ontvangen graag zoveel mogelijk vrijwilligers, maar willen niet voor verrassingen komen te staan. Om een indicatie te krijgen van het aantal aanwezigen, verzoeken we iedereen aan te geven of je wel of niet aanwezig bent. Vul daarom de strook op de uitnodigingsbrief (zie postvak of vraag er naar bij de voorzitter van je commissie) in en lever hem z.s.m. (uiterlijk zaterdag 7 november) in bij de mensen van het wedstrijdsecretariaat op zaterdag, in de jeugdbestuurskamer.
 
Graag tot 13 november in de kantine voor de vrijwilligersavond van ons eigen OJC!
 
 
Het organisatiecomité,
 
Antoine van den Broek
Mark van der Donk
Edwin Smolders
Henriëtte Vorstenbosch

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven