Nieuwsarchief

Filter overzicht

Voorbeschouwing bekerduels OJC 1 en 2

Zowel ons vlaggenschip als de beloften van OJC 2 komen aanstaande zondag in actie in de tweede ronde van de KNVB Zuid I Districtsbeker. OJC 1 speelt niet zijn eerste bekerwedstrijd van het seizoen, maar wel de eerste in de districtsbeker. De spektakelstukken tegen Sparta Nijkerk en Sparta Rotterdam werden gespeeld in het hoofdtoernooi van de KNVB Beker en OJC was als Topklasser vrijgesteld van de poulefase in de districtsbeker. In de eerste knock-out fase daarvan staat er voor OJC ROSMALEN 1 een uitwedstrijd tegen Rood Wit Veldhoven op het programma. De Veldhovenaren zijn de huidige nummer vier in de 2e klasse E, met overigens slechts drie punten minder dan koploper Marvilde.

Ook OJC 2 plaatste zich middels de winst van een periodetitel in de Reserve Hoofdklasse voor de grote districtsbeker. De Rosmalense beloften rekenden in de poulefase overtuigend af met de eerste elftallen van RKVSC, Kerkwijk en Wilhelmina. In de tweede ronde staat er voor OJC 2 een thuiswedstrijd tegen RKTVC op het programma. De club uit Tiel is terug te vinden op een 4e plaats in de 4e klasse F. Het is niet de eerste keer dit seizoen dat RKTVC een Rosmalense opponent treft. Een aantal weken geleden wonnen de Betuwenaren namelijk op eigen veld met 1-0 van Maliskamp.

Zowel de wedstrijd van OJC 1 in Veldhoven als ook die van OJC 2 in Rosmalen beginnen aanstaande zondag om 14.30 uur. U mag zelf kiezen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven