Nieuwsarchief

Filter overzicht

Dekkers stopt einde seizoen als hoofdtrainer

www.ojcrosmalen.nl
In het periodieke technisch overleg, heeft Dennis Dekkers afgelopen donderdag aan het bestuur van OJC ROSMALEN aangegeven dat hij aan het einde van het lopende seizoen stopt als hoofdtrainer van het eerste elftal. Dennis zal aan het einde van het seizoen 2015-2016 gedurende zes voetbalseizoenen de eindverantwoordelijkheid hebben gehad over het eerste elftal en vindt het tijd om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Dennis Dekkkers kwam tien jaar geleden bij OJC ROSMALEN binnen als trainer van de A1 en schoof daarna door naar het tweede elftal en als assistent van Gerrit Willems bij het eerste elftal. In het najaar van 2010 nam Dennis de eindverantwoordelijkheid over het eerste elftal over van Gerrit. Na een zevende plaats in de hoofdklasse in 2011, groeiden de prestaties in de volgende jaren. In 2013 werd de bekerfinale van de districtsbeker Zuid 1 bereikt en helaas verloren tegen sv Hoek. In 2014 werd het vlaggenschip glansrijk kampioen in de hoofdklasse B, waarna vorig jaar een fantastisch debuutjaar in de hoofdklasse leidde tot een negende plaats. In deze periode werd 2x de KNVB beker voor profs bereikt. De eerste keer volgde uitschakeling in de eerste ronde tegen sv Hoek. Dit seizoen wist Sparta Rotterdam in de tweede ronde pas in de verlenging de OJC ROSMALEN op de knieën te krijgen.

De samenwerking met Dennis Dekkers verloopt ook nu nog tot volle tevredenheid van het bestuur van OJC ROSMALEN en tegelijk begrijpt het bestuur de keuze van Dennis om zijn horizon te verbreden. De komende periode zal een profielschets voor de nieuwe hoofdtrainer worden opgesteld en zal het bestuur in alle rust op zoek gaan naar een opvolger. Er is alle vertrouwen dat het lopende seizoen op een succesvolle manier wordt afgemaakt met minimaal handhaving in de topklasse. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven