Nieuwsarchief

Filter overzicht

Wie wordt winterkampioen bij E1-pupillen?

www.ojcrosmalen.nl
Komende zaterdag wordt op het sportpark van Nivo Sparta in Zaltbommel vanaf 12.00 uur bepaald wie de terechte najaarskampioen is in de Hoofdklasse 9 tegen 9 bij de E-pupillen. Zestig voetbalminuten later weten we of de thuisploeg of OJC ROSMALEN met die eer gaat strijken.

Op 12 september begon de competitie voor onze kanjers van de E1. Een grotere wei met grotere goals en meer maatjes in het veld dan ze gewend waren bij de eerste jaars E-tjes. Het was even wennen en daardoor werd de E1 van OJC op de Groote Wielen afgedroogd met 2-4 door Nivo Sparta. In de tweede helft lieten onze boys echter wel veerkracht en voetbal zien, maar de nederlaag kon niet voorkomen worden.

De trainers Guus Schuurmans en Ritchie van Ooijen hadden vertrouwen in het groepje mannen en dit leverde in de maanden nadien steeds fraaier voetbal op, waarbij we iedere zaterdag steeds prachtigere doelpunten voorbij zagen komen. Door de zelfzekere verdediging van Raoul, Mart, Sem en Faas hebben we op dit moment ook de minste tegengoals. En onze steevast degelijke sluitpost Wessel heeft menig scoringskans voor de tegenpartijen onmogelijk gemaakt.

Op het middenveld hebben we power in vorm met Wouter, Joey, Oliver die iedere keer met prachtige steekballen, strakke passes en poeiers van doelpunten domineren. De voorhoede met Ismael, Nick en Kayen grossiert in doelpunten zoals van een voorhoede mag worden verwacht. De jonge links- en rechtsbuiten van de E1 die nog maar eerste jaars E zijn doen niet onder voor de oudere teamgenoten. Deze elf kanjers laten de vaste supporters van papa’s en mama’s, opa’s en oma’s en andere belangstellenden iedere keer weer applaudisseren voor het supervoetbal wat ze laten zien.

Zaterdag was de voorlaatste wedstrijd in de competitie. OJC E1 speelde thuis tegen MVV’58 en nam met een zevenklapper de koppositie over van Nivo Sparta (verslag)!

Komende zaterdag zal op het sportpark in Zaltbommel om 12.00 uur worden afgetrapt en zullen we na zestig minuten weten wie de terechte najaarskampioen is in de Hoofdklasse 9:9. We nodigen iedereen uit om onze boys aan te komen moedigen! COME ON OJC! COME ON OJC!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven