Nieuwsarchief

Filter overzicht

Voorbeschouwing EVV Echt - OJC ROSMALEN

www.ojcrosmalen.nl
OJC ROSMALEN mag zondag naar Echt afreizen, om zich daar tegen het plaatselijke EVV te bewijzen. EVV heeft in de stand slechts één puntje meer, en daarom tellen drie punten gezien de huidige stand voor beide ploegen zeer.

De Limburgers hebben tot nu toe moeite om het net te vinden, en wisten de doelman van de tegenstander in dertien duels slechts zeven keer te verslinden.
Daartegenover moest EVV traditioneel ook maar weinig tegentreffers incasseren. De tegenstander mocht tegen de Limburgers slechts elf keer opveren.
Alleen WKE en VVSB deden het op dat front iets beter, daar staan slechts tien tegentreffers op de meter.

Twaalf van de in totaal veertien punten wist EVV in de laatste zeven duels te halen. Het wist daarin zelfs in zes duels telkens minimaal één punt te behalen.
Overwinningen werden behaald tegen Sneek, UNA en VVSB. Die wisten zich totaal geen raad met de speelwijze van EVV.
Vorige week ging EVV met 4-0 onderuit bij JVC. Voormalig OJC’er Ilias Zaimi pikte in die wedstrijd twee doelpunten mee.

Spierscheuring, zware kneuzing of een gebroken neus. Dennis Dekkers heeft door de waslijst aan afwezigen steeds minder keus.
Zondag zullen er in Echt ook gewoon weer elf OJC’ers aan de aftrap staan, en vol overgave voor de drie punten gaan.
Vorig seizoen won OJC tot tweemaal toe van EVV en nam het dus ook uit Echt de punten mee.
Vooral de treffer van Wesley Meeuwsen destijds was een lust voor het oog, zowat vanaf de middenlijn met een hele grote boog.

Zondag beginnen we gewoon weer met de brilstand op het bord, en is het hopelijk alleen het cijfertje van OJC wat verandert wordt.
Zondagmorgen zet ik stiekem toch nog even mijn schoen, en hopelijk wil de Sint er als extra surprise toch nog even die middag drie punten in doen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven