Nieuwsarchief

Filter overzicht

Van Tilburg tekent stersponsorcontract

www.ojcrosmalen.nl
OJC ROSMALEN is zeer verheugd te mogen melden dat Van Tilburg Mode & Sport Stersponsor is geworden van onze vereniging. Met een spel was de modewinkel al duidelijk aanwezig tijdens de open dag van dit seizoen. Tevens voorziet onze nieuwe sponsor ons eerste dameselftal van wedstrijdpolo's.

De beste winkel van Nederland van 2010 is al een bekende naam in de regio. Van Tilburg heeft als doelstelling om meer mensen vanuit de omgeving Rosmalen naar de winkel in Nistelrode te bewegen. Erik de Groot verzorgt als marketing directeur het contact tussen OJC ROSMALEN en Van Tilburg. Erik is geen onbekende in het topamateurvoetbal. Zo trad hij als speler van UDI’19 vaak aan als tegenstander van OJC. Nu keert hij vaker terug op ons sportpark, alleen dan als stersponsor.

Van Tilburg Mode & Sport is niet zomaar een modewinkel. Dankzij haar enorme assortiment topmode, het royale winkeloppervlak, de 5% spaarkorting en de unieke gastvrije service, is het uitgegroeid tot de grootste zelfstandige modewinkel van Nederland. De winkel heeft al drie keer de publieksprijs gewonnen voor beste zelfstandige winkel van Nederland. Daarnaast is Van Tilburg door een onafhankelijke vakjury uitgeroepen tot beste winkel van Nederland.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven