Nieuwsarchief

Filter overzicht

Voetbalschoenen voor vluchtelingen gevraagd

www.ojcrosmalen.nl
Op 3 januari nemen vanuit het asielzoekerscentrum (AZC) twee teams deel aan het Oliebollentoernooi. De periode daarna gaan deze teams ook trainen bij OJC ROSMALEN. Daarvoor hebben wij de nodige voetbalschoenen nodig. Heb je nog wat staan? Lever het in bij onze beheerders!

Onze club levert de voetballers van het AZC, naast de benodigde vierkante meters kunstgras en kleedruimte, een warm welkom. Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) regelt in samenwerking met het Rode Kruis en de gemeente het vervoer. Ook de begeleiding van de teams wordt geregeld door deze partijen. En laten deze vrijwillige begeleiders nou toevallig ook betrokken zijn bij OJC ROSMALEN! Het zijn Bart van Coenen (oud OJC-speler), Geertje Stoffels en Inez Endert (beiden moeder van bij OJC voetballende kinderen).
 
Maar zonder voetbalschoenen natuurlijk geen voetbal. Vandaar deze oproep. We zijn dringend op zoek naar (tweede hands) voetbalschoenen, variërend in de maten 38 tot 45. Heeft u deze schoenen liggen en bent u bereid om ze af te staan? Lever ze dan tijdens de kerstvakantie in bij de beheerders van het voetbalcomplex. Ook voetbalkleding (broekjes, shirts, kousen, scheenbeschermers) zijn welkom. Bij voorbaat dank!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven