Nieuwsarchief

Filter overzicht

Oliebollentoernooi digitaal te volgen!

www.ojcrosmalen.nl
Het nieuwe jaar gaat bij OJC ROSMALEN traditioneel van start met het jaarlijkse Oliebollentoernooi. Last-minute zijn er nog enkele wijzigingen verwerkt, maar zoals het er nu naar uit ziet gaan we met 32 teams de kunstgrasvelden op. Hulp van OJC 15 (tweede team) en de oudjes van OJC 1 leek nodig, maar later bleek het animo binnen het AZC zó groot dat de vluchtelingen zelfs met drie teams komen meedoen. Al met al een heel aantal dat zondag het nieuwe jaar komt inluiden met een gezellig potje voetbal.

De aanvang van het toernooi is 11.00 uur en de verwachte eindtijd is even na 15.30 uur, waarna voor iedereen de nieuwjaarsreceptie zal volgen.

Digitaal
Met de komst van de nieuwe website gaat er voor de toernooien ook wat veranderen. Die zijn voortaan namelijk live digitaal te volgen. Via onze site, dus ook op de smartphone. Voor degene die geen WiFi heeft op zijn telefoon is het op sportpark De Groote Wielen toch mogelijk online te zijn; het WiFi-netwerk, 'OJC gast' genaamd, is vrij toegankelijk.

De deelnemende teams, de poule-indeling en het complete speelschema zijn al te zien. En tijdens het toernooi zullen de standen meteen verwerkt worden op de website, zodat iedereen op de hoogte kan blijven. Dit alles vindt plaats op de speciale toernooipagina, die op termijn een steeds belangrijker rol gaat krijgen op onze website.

Vandaag is deze pagina voor het eerst in gebruik, dus we duimen dat ook alles gaat werken zoals wij dat voor ogen hebben. Feedback is welkom!

Rest ons jullie een heel fijn en zeker gezellig Oliebollentoernooi toe te wensen. Veel plezier en succes!

De toernooicommissie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven