Nieuwsarchief

Filter overzicht

Voorbeschouwing TEC - OJC ROSMALEN

www.ojcrosmalen.nl
Na de zure nederlaag tegen AFC wacht voor OJC ROSMALEN 1 komende zondag de eerste uitwedstrijd van 2016. In Tiel moet de ploeg van Dennis Dekkers als het even kan TEC punten afhandig gaan maken. De nummer 7 van de ranglijst heeft die - met het oog op de plaatsen die recht geven op een plek in de Tweede Divisie - echter ook hard nodig.

Met een veel hoger budget dan OJC is TEC, begin 2011 nog spelend in de 3e klasse, een prima debutant in de Topklasse. Als regerend kampioen van de Hoofdklasse B hebben de Tielenaren in de eerste competitiehelft al 26 punten uit de eerste 16 wedstrijden weten te halen. Drie daarvan behaalde TEC in Rosmalen, toen op zondag 27 september met 0-2 werd gewonnen. Dat was enkele dagen na ons bekerspektakel tegen Sparta Rotterdam, met voor OJC ROSMALEN een uitputtende verlenging, die met slechts 9 spelers werd geëindigd.

TEC kwam afgelopen zondag, tijdens de eerste competitieronde van het kalenderjaar, niet in actie. De wedstrijd bij Koninklijke HFC in Haarlem werd afgelast. Een week eerder speelden de oranjehemden al wel een oefenduel. In stadion De Vliert was FC Den Bosch met 4-0 te sterk. Ook OJC ROSMALEN werkte, naast het competitietreffen met AFC, de afgelopen weken een aantal vriendschappelijke wedstrijden af. Bij DOVO werd met 5-0 verloren, Nuenen werd met 3-1 verslagen en afgelopen dinsdag werd het in de ijzige kou 2-2 tegen LRC.

Zondag gaat het weer om het 'echie'. Dan is Randy van Heijnsbergen sowieso niet inzetbaar. De linkervleugelverdediger van OJC pakte tegen AFC zijn vierde gele kaart van het seizoen en is een wedstrijd geschorst. Gery Vink, jeugdtrainer bij Ajax, zal ongetwijfeld net als Van Heijnsbergen langs de lijn zijn te vinden. De clubman begon zijn trainerscarrière bij TEC en drukt als adviseur zijn stempel nog steeds op de gang van zaken. StadTV Tiel zorgde voor een mooi interview met Vink.

Er wordt zondag om 14.00 uur afgetrapt op sportpark De Lok aan de Laan van Westroijen.
Uw support is van harte welkom.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven