Nieuwsarchief

Filter overzicht

Voorbeschouwing Kon. HFC - OJC ROSMALEN

www.ojcrosmalen.nl
​Evenals een week eerder op eigen veld tegen AFC  kreeg OJC ook afgelopen zondag in Tiel niet waar het gezien het wedstrijdverloop misschien wel recht op had. Een spelhervatting zorgde er uiteindelijk voor dat TEC de drie punten binnensleepte en OJC met lege handen huiswaarts moest keren. De cijfers liegen uiteindelijk op bijna tweederde van de competitie niet, want door de overwinning van Sneek Wit Zwart op Magreb ’90 draagt OJC vanaf afgelopen zondag de rode lantaarn. reist OJC ROSMALEN af naar Haarlem voor de ontmoeting tegen Koninklijke HFC

Aanstaande zondag reist OJC ROSMALEN af naar Haarlem voor de ontmoeting tegen Koninklijke HFC. Daar waar OJC na de winterstop reeds tweemaal in competitieverband in actie kwam, staat de teller voor HFC slechts op één. De eerste wedstrijd van de Haarlemmers na de winterstop tegen TEC werd namelijk afgelast. Aangezien eerder dit seizoen ook het treffer tegen WKE geen doorgang kon vinden, heeft Koninklijke HFC nog twee wedstrijden in het verschiet. Afgelopen zondag won HFC bij USV Hercules. In Utrecht kwam de ploeg in de 38e minuut met een man minder te staan, maar nadat ook Hercules met zijn tienen verder moest trok HFC de wedstrijd binnen drie minuten naar zich toe. Onder andere twee benutte strafschoppen van Carlos Opoku zorgden voor een 2-4 zege van de Haarlemmers in de Domstad. De twee benutte strafschoppen brachten verdediger Opoku alweer op vijf treffers, drie minder dan clubtopscorer Mike van den Ban. Na 16 wedstrijden vinden we HFC terug op een achtste plaats, met slechts drie punten achterstand op nummer vier UNA, maar in de wetenschap dat de Haarlemmers dus nog twee wedstrijden tegoed hebben.

Op zondag 4 oktober won OJC ROSMALEN dankzij een treffer van Jaoud Chraou met 1-0 van Koninklijke HFC. Die overwinning van destijds was de laatste competitiezege op eigen veld die OJC tot op heden wist te behalen... maar zeer zeker niet de laatste van het seizoen!

Als je gaat denken in problemen in plaats van in oplossingen heb je pas echt een probleem... en daarom voor de doemdenkers onder ons. We scoren moeilijk, maar je hebt pas echt een probleem als je geen kansen meer krijgt. De supporters die de duels met AFC en TEC hebben gezien weten dat dit wel degelijk het geval was. Sinds afgelopen zondag staan we onderaan, maar kunnen we tegelijkertijd ook alleen nog maar naar boven kijken. Doemdenkers noemen strijd om handhaving in negatieve zin “Mission Impossible” maar ik als positivo zie die film juist als extra motivatie. Alles is mogelijk... als je maar in jezelf en elkaar gelooft. Met elkaar kun je dingen mogelijk maken die anderen voor onmogelijk hebben gehouden! Juist daarom hebben spelers en staf alle steun keihard nodig.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven