Nieuwsarchief

Filter overzicht

OJC legt stevige basis voor het nieuwe seizoen

www.ojcrosmalen.nl
Niet alleen met trainers ontstaat er in het amateurvoetbal al vroegtijdig een stoelendans in het amateurvoetbal. Ook bij spelers is het zaak al vroegtijdig afspraken te maken voor het volgende seizoen. OJC ROSMALEN is blij te kunnen melden dat begin februari al 13 spelers hebben toegezegd ook volgend seizoen de kleuren van OJC te blijven verdedigen.

Met de overgang van Jelle Schijvenaars en Furkan Alakmak heeft de spelersgroep van ons eerste elftal een stevige aanvullende impuls gekregen voor de rest van dit seizoen. Hopelijk worden daarmee de voorwaarden gecreëerd voor handhaving in de topklasse. Want dat is het niveau waarop OJC ROSMALEN ook graag volgend seizoen actief wil zijn.

Tegelijk zijn de stichting Topvoetbal en Technische Zaken achter de schermen ook actief met de voorbereiding voor volgend seizoen. Allereerst worden afspraken gemaakt met de huidige spelersgroep, waarna een beoordeling volgt voor welke posities aanvulling nodig is. Inmiddels is met liefst 12 spelers al overeenstemming bereikt voor het komend seizoen:
 
  1. Koen van Boxtel
  2. Bas Peters
  3. Kevin van Zijl
  4. Frank van Mosselveld
  5. Daan Schreuders
  6. Jesse Dibbets
  7. Jaouad Chraou
  8. Joey Lokasi
  9. Tom Wijkmans
  10. René Geerts
  11. Jelle Scholts
  12. Guus Habraken
Daarnaast zal vanuit OJC de 18-jarige Diego Meerveld de overstap maken naar het eerste elftal. Afgelopen weken debuteerde hij al bij OJC 1. Komende tijd zullen met meer spelers afspraken worden gemaakt.

De wegen van OJC ROSMALEN en Stefan de Jong en Tim Strijbosch zullen zich na één seizoen weer scheiden. Stefan de Jong kon een goed begin door blessures geen vervolg geven en Tim Strijbosch heeft aangegeven dat hij door de gewijzigde trainingsdagen onvoldoende aanwezig kan zijn. Wij wensen Stefan en Tim alle succes in het vervolg van hun voetbalcarrière.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven