Nieuwsarchief

Filter overzicht

RKKSV en OJC tekenen samenwerking Heineken

www.ojcrosmalen.nl
Met ingang van 1 januari 2016 heeft OJC ROSMALEN de samenwerking voor de levering van bier en frisdranken met Heineken en Vrumona voor vijf jaar verlengd. Voor de eerste maal is ook onze zustervereniging RKKSV uit de Kruisstraat aangesloten bij deze samenwerking.

In 2015 heeft de inkoopcommissie van OJC ROSMALEN, in het bijzonder Jan van der Biezen en Wim Trugg, een uitgebreid marktonderzoek gedaan, waarbij meerdere leveranciers de mogelijkheid hadden in te schrijven op het programma van eisen. Uiteindelijk bleek Heineken in samenwerking met Vrumona op alle fronten het beste voorstel te hebben. Daardoor kan de jarenlange samenwerking weer met vijf jaar worden verlengd. Door het gezamenlijk optrekken van OJC en RKKSV ontstaan er inkoopvoordelen voor beide clubs. Ook voor Heineken is de samenwerking zeer interessant doordat de omzet van drank in Rosmalen aanzienlijk omhoog gaat. Daarnaast biedt de overeenkomst de mogelijkheid voor andere verenigingen om zich aan te sluiten, waardoor het voor de betrokken verenigingen nog interessanter wordt.

Op de foto de besturen van RKKSV en OJC ROSMALEN met een vertegenwoordiging van Heineken tijdens de ondertekening van de samenwerking in de rust van de wedstrijd OJC ROSMALEN 1 – UNA 1.
Staand van links naar rechts: William Fabrie, Cor van der Doelen (penningmeester RKKSV), Ramon Verseveldt (Heineken), Piet van der Plas, Peter Nieborg (secretaris RKKSV). Zittend van links naar rechts: Cees van Iersel (voorzitter RKKSV), Gijs van Son (Vrumona), Bernard Brouwer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven