Nieuwsarchief

Filter overzicht

Voorbeschouwing OJC ROSMALEN - HBS

www.ojcrosmalen.nl
Aanstaande zondag ontvangt OJC ROSMALEN op eigen veld HBS. Eerder dit seizoen wonnen de Rood-Zwarten met 2-3 in de Hofstad. Die overwinning, op zondag 15 november 2015, was vooralsnog de laatste competitiezege van de Rosmalenaren.

Na een verplichte week voetbalrust (door het wegvallen van WKE) hervat OJC ROSMALEN de Topklasse met een thuiswedstrijd tegen HBS. De Hagenezen kwamen afgelopen weekeinde wel in actie en gingen daarin op eigen veld onderuit tegen Koninklijke HFC. HBS ging als één van de degradatiekandidaten de winterstop in, maar hebben zich dankzij een sterke serie nagenoeg veilig gespeeld. In de eerste vier wedstrijden na de winterstop wist de ploeg dankzij zeges op Hercules, JVC Cuijk en AFC liefst negen winstpunten aan het totaal toe te voegen. Tjeerd Westdijk ontbrak bij HBS in de thuiswedstrijd tegen Koninklijke HFC. De topscorer kampte met een bovenbeenblessure en het is afwachten of de goalgetter aanstaande zondag wel aan de aftrap zal verschijnen. Westdijk was dit seizoen al goed voor elf treffers en is een sterke pion in de Haagse aanvalslinie. 

Eerder dit seizoen was diezelfde Tjeerd Westdijk ook verantwoordelijk voor de voorsprong van HBS in de thuiswedstrijd tegen OJC ROSMALEN. Jelle Scholts maakte gelijk, maar Jasper Roberti zorgde voor een nieuwe Haagse voorsprong. OJC toonde echter veerkracht en draaide door treffers van Kay Huijgens en Jeroen van Schoonhoven de achterstand om in een voorsprong. Ondanks het feit dat OJC, na de rode kaart van Mike Scholten met een man minder verder moest, hield de ploeg stand en mocht het de drie punten meenemen richting Rosmalen.

OJC speelde afgelopen dinsdag in de Provincie Brabant Cup tegen RKSV Margriet. In Oss won de ploeg met 1-3 en daardoor plaatst het zich voor de laatste acht van de Brabant Cup. 

De wedstrijd OJC ROSMALEN tegen HBS begint aanstaande zondag om 14.00 uur op sportpark De Groote Wielen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven