Nieuwsarchief

Filter overzicht

​Steun OJC 1 op weg naar de derde divisie

www.ojcrosmalen.nl
Het eerste elftal van OJC ROSMALEN is verwikkeld in een spannende strijd voor deelname aan de nieuwe derde divisie, die vanaf volgend jaar van start gaat. Om die reden worden rondom de laatste drie thuiswedstrijden - die gratis te bezoeken zijn - diverse acties opgezet.

Twee seizoenen geleden hebben we met een groot legioen OJC-ers het kampioenschap in de hoofdklasse en de promotie naar de topklasse gevierd. Net als destijds, nodigen we alle supporters uit om de laatste drie thuiswedstrijden gratis te bezoeken. Gratis entree dus voor iedereen. Doordat WKE failliet is gegaan, hoeven we slechts 1 team onder ons te houden om geen promotie-degradatiewedstrijden te hoeven spelen en onszelf dus rechtstreeks te handhaven in de topklasse. Dat zou een topprestatie zijn en het levert meteen deelname op aan de derde divisie die volgend jaar van start gaat. Daarnaast kwalificeert het team van Dennis Dekkers zich dan ook voor de 1e ronde van de KNVB beker. Wie herinnert zich niet de zinderende bekerwedstrijden tegen Sparta Nijkerk (winst na strafschoppen) en tegen Sparta Rotterdam (3-2 verlies na verlenging). Dat willen we komend jaar opnieuw meemaken!

Win voor elke speler van je team een voetbal
Rondom elke thuiswedstrijd zullen er sfeeracties zijn met de bedoeling zoveel mogelijk jeugdteams en supporters bij de wedstrijden te betrekken. Voor zondag 10 april roepen we alle jeugdteams met zoveel mogelijk spelers het eerste elftal aan te moedigen. Het team dat met de meeste spelers komt, krijgt voor elke aanwezige speler een voetbal. Daarnaast zullen bij de loterij meer prijzen beschikbaar worden gesteld.

Voor de laatste twee wedstrijden wordt opnieuw een spandoekenwedstrijd georganiseerd. Net als twee jaar geleden hopen we weer op veel mooie spandoeken met aanmoedigingen. Ook de winnaars van deze wedstrijd winnen een voetbal voor elke speler. We hopen op de eerste spandoeken voor de wedstrijd op 1 mei tegen Hercules.

Resterend wedstrijdprogramma
10 april 2016 OJC ROSMALEN – EVV om 14:00 uur
24 april 2016 UNA – OJC ROSMALEN
01 mei 2016 OJC ROSMALEN – Hercules om 14:00 uur
08 mei 2016 SWZ Boso Sneek – OJC ROSMALEN
16 mei 2016 OJC ROSMALEN – JVC Cuijk om 14:30 uur (2e Pinksterdag)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven