Nieuwsarchief

Filter overzicht

Voorbeschouwing OJC ROSMALEN - EVV Echt

www.ojcrosmalen.nl
Aanstaande zondag ontvangt OJC ROSMALEN op eigen veld het Limburgse EVV. Een voorbeschouwing op dit duel tussen de huidige nummers 14 (OJC) en 10 (EVV) in de Topklasse zondag.

EVV is één van de 'slechts' zes clubs die vanaf de oprichting in het seizoen 2010-2011 onafgebroken actief zijn in de Topklasse zondag. Het moet heel gek lopen willen de Limburgers volgend seizoen niet in de nieuw te vormen 3e divisie actief zijn. Als we naar beneden kijken is het gat met de play-offplaats om handhaving 12 punten en naar boven gezien is het verschil met een promotieplaats naar de 2e divisie tien punten. Het lijkt er dus op dat EVV de laatste vier wedstrijden in alle vrijheid lekker uit kan gaan spelen en zonder druk van het heilige moeten op jacht kan gaan naar de twaalf extra punten die de ploeg nog kan behalen.

Het spel van EVV kenmerkt zich al jaren door zijn onvervalste degelijkheid en zakelijkheid. Een kwaliteit die er ook deze voetbaljaargang weer meermaals voor heeft gezorgd dat menig tegenstander zich stukliep op de Limburgers. Spelers die geduldig vanuit een hechte organisatie kunnen spelen, loerend op dat kansje wat altijd komen gaat en dan keihard toeslaan. Een ploeg die tevens kan bouwen op één van de beste doelmannen in het vaderlandse amateurvoetbal, Michel Vercruysse. De ervaren Joep op den Kamp en ijverige Yael Heatubun zijn met drie treffers gezamenlijk topscorer aan de kant van EVV.

Voorsprong
OJC verloor vorige week met 2-0 bij De Treffers. Voormalig OJC-aanvaller Wesley Meeuwsen zette in Groesbeek met twee treffers zijn rentree extra luister bij. In de strijd om rechtstreekse handhaving deed Magreb ’90 op het veld van HBS uitstekende zaken. De Utrechters draaiden, gesteund door een zo mogelijk nog dommere rode kaart dan de Hagenezen in Rosmalen al kregen, een 1-0 achterstand om in een 1-2 zege. Sneek Wit Zwart verloor met 4-1 bij USV Hercules. De Friezen ontvangen dit weekeinde reeds op zaterdagavond UNA. OJC koestert dus ook na de afgelopen speelronde één punt voorsprong op de liefst te vermijden 15e plaats.

In de laatste vijf wedstrijden, waarvan drie thuis, kan OJC alle steun en support meer dan goed gebruiken. Voor de prijs hoeft u het niet te laten, want in de laatste drie thuiswedstrijden is de entree gratis. Steun OJC op weg naar de 3e divisie!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven