Nieuwsarchief

Filter overzicht

Gezocht: nieuwe hoofdtrainer voor Vrouwen 1

www.ojcrosmalen.nl
OJC ROSMALEN is voor ons eerste vrouwenteam, uitkomend in de 2e klasse, op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer die het team verder kan ontwikkelen. Geïnteresseerde kandidaten vragen wij op korte termijn te reageren, zodat wij met hen in gesprek kunnen gaan om te zien of de visies overeenkomen.

Met 2400 leden en 500 vrijwilligers is OJC ROSMALEN grootste voetbalvereniging van Nederland. In het vrouwen- en meisjesvoetbal is de club in de afgelopen jaren hard gegroeid naar bijna 400 vrouwelijke voetballers, die spelen in 4 vrouwenteams en 19 jeugdteams. Het eerste vrouwenteam is in de afgelopen jaren gestaag opgeklommen van de vijfde naar de tweede klasse, waar het team dit seizoen een stevige tweede plaats inneemt. OJC VR1 heeft zicht op een periodetitel, waardoor er (hopelijk) gespeeld gaat worden voor promotie naar de 1e klasse.

Kandidaatprofiel
De hoofdtrainer van ons eerste vrouwenelftal moet het team verder kunnen ontwikkelen, door o.a. speelsters individueel technisch beter te maken, maar ook door hen als team tactisch te verbeteren. Wij zoeken een trainer die in het bezit is van minimaal een TC3-diploma, ervaring heeft met het trainen van vrouwen-en/of meisjesteams, communicatief vaardig is, maar vooral enthousiast en gedreven is om samen met de meiden het maximaal haalbare eruit te halen! Wanneer je visie hebt op de ontwikkeling van vrouwenvoetbal is dat een pre.

Contact
Voor meer informatie kun je tot 30 april contact opnemen met Kees-­Michel Heemskerk, vrouwen@ojcrosmalen.nl, of Kim van Balkum, kimvanbalkum@hotmail.com.
Bij interesse in de functie kun je een motivatie met cv sturen naar Ben van der Heijden, bestuurslid Technische Zaken, technischezaken@ojcrosmalen.nl.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven