Nieuwsarchief

Filter overzicht

Vrijwilligers gezocht voor Brabant Girls Cup

www.ojcrosmalen.nl
Op 5, 6 en 7 mei is het weer zo ver; de 7e editie van de Brabant Girls Cup. De organisatie is druk bezig met de voorbereidingen, maar heeft hulp nodig. Om zo'n mooi toernooi neer te zetten, zijn vrijwilligers nodig. Helaas is men nog steeds op zoek naar vrijwilligers om een tot in de puntjes verzorgd toernooi neer te zetten. Iedereen is al van waarde door slechts een paar uur te helpen. Heb je interesse, meld je dan aan via carolinekesselaer@me.com.

Het programma van de Brabant Girls Cup ziet er als volgt uit: 
  • Donderdagavond lopen we omstreeks 19.30 uur vanaf OJC ROSMALEN met een parade naar de Kentering, waar het openingsfeest plaats zal vinden.
  • Vrijdag hebben we een drukke dag met veel wedstrijden, spellen, tombola, verschillende kramen en niet te vergeten de mogelijkheid om een lekker drankje te pakken of wat te eten. Aan het einde van de dag hebben we een feest in de Kentering.
  • Zaterdag is het de laatste dag waarop de wedstrijden plaats zullen vinden en kunnen wij de kampioenen van het toernooi benoemen. Daarnaast is er deze dag ook de mogelijkheid om langs de kramen te lopen, spellen te spelen, kans te maken op de laatste prijzen uit de tombola en een drankje te doen. Deze dag zullen wij afsluiten met een BBQ.
Kortom voor ieder wat wils tijdens het toernooi.
Help de organisatie er weer een groot succes van te maken en meld je aan als vrijwilliger!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven