Nieuwsarchief

Filter overzicht

Inschrijving 2e editie Business League van start

www.ojcrosmalen.nl
Na een succesvolle eerste editie van de Business League OJC in juni 2015 gaat OJC ROSMALEN door met dit mooie concept. OJC is blij om de behoefte voor een bedrijventoernooi te mogen vervullen op onze mooie sportaccommodatie.

De tweede editie van de Business League start dit jaar op donderdag 30 juni en eindigt op donderdag 21 juli. Vier donderdagen lang wordt dan wederom gestreden voor de OJC Business-schaal. De Business League OJC is een zomeravond bedrijvencompetitie, waarbij voetballen met collega’s zorgt voor gezelligheid, sportiviteit en onderlinge samenhang. De wedstrijden vinden plaatst op een half veld waarbij er 7 tegen 7 gespeeld wordt. Kortom, geschikt voor iedereen!

Om het ideale zomeravond gevoel te creëren wordt een buitenbar met terras opgesteld met goed uitzicht op de speelvelden. Zo kunnen de teams na inspanning lekker in de zomeravondzon genieten van een drankje. De evaluatie van de gespeelde wedstrijden mag daarbij zeker niet ontbreken, evenals de kennismaking met andere aanwezige bedrijven. Voor alle directeuren/besluitvormers en contactpersonen wordt op de eerste donderdag een 'event' georganiseerd in het sponsorhome. 

De Business League OJC wordt feestelijk afgesloten tijdens de laatste speeldag (21 juli 2016) waarbij de finalerondes bepalen wie de winnaar wordt van de OJC Business-schaal.

Om de tweede editie nog succesvoller te maken wordt het volgende extra gedaan:
- Buitenterras meer opgetuigd.
- Puntzakken friet op afsluitende avond.
- Voorafgaand aan speeldagen ruime keuze uit echte maaltijden.
- Extra aankleding van ons paviljoen tijdens afsluitende avond.
- Zanger op afsluitende avond.
- Netwerkevent voor directeuren/besluitmakers.
- Finale Business League OJC op het hoofdveld.

Deelname aan de bedrijvencompetitie bedraagt €200,-. Inschrijven met uw bedrijfsteam doet u door een mail te sturen naar businessleague@ojcrosmalen.nl of door het inschrijfformulier te downloaden. Wees snel, want er is slechts plaats voor 24 teams, waarbij de volgorde van inschrijving leidend is.





 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven