Nieuwsarchief

Filter overzicht

Voorbeschouwing Sneek Wit Zwart - OJC ROSMALEN

www.ojcrosmalen.nl
Je kunt er allerlei uitgebreide bespiegelingen op los gaan laten, maar feit is en blijft dat het duel van aanstaande zondag tussen Sneek Wit Zwart en OJC ROSMALEN een absolute topper genoemd mag worden in de kelder van de Topklasse zondag.

Sneek Wit Zwart is op twee wedstrijden van het einde de rode lantaarndrager en moet in die wedstrijden een achterstand van drie punten + doelsaldo goed zien te maken op nummer voorlaatst, OJC ROSMALEN. Door het wegvallen van WKE is het gevaar van rechtstreekse degradatie uit de Topklasse zondag al een tijdje geweken. De laatste plaats geeft nu recht op het smaakloze toetje van het spelen van play-offs om handhaving. Een te vermijden dubbel tegen de winnaar van de 3e periode in de Hoofdklasse B, waar op dit moment EHC/Heuts en UDI ’19 de meeste aanspraak op lijken te maken. 

OJC ROSMALEN reist met een voorsprong van drie punten af naar Friesland en weet dat het bij winst gevrijwaard is van play-offs. Sneek Wit Zwart weet dat winnen de eerste opdracht is en als het maar even kan met zoveel als mogelijk doelpunten verschil. Bij een gelijkspel koestert OJC op de laatste speeldag namelijk niet alleen een voorsprong van drie winstpunten, maar ook nog van twaalf doelpunten ten opzichte van Sneek. Op de laatste speeldag reist Sneek Wit Zwart af naar De Treffers en ontvangt OJC op eigen veld JVC Cuijk.

De thuiswedstrijd eerder dit seizoen werd het duel van Guus Habraken. Na de rode kaart van doelman Stijn van der Donk en de blessure van Paul van den Elzen, nam de verdediger plaats onder de lat en keerde ondermeer een strafschop. Het leverde OJC en Sneek uiteindelijk een 1-1 gelijkspel op.

Wie aanstaande zondag de gevierde man is aan Rosmalense-zijde zal iedereen een grote zorg zijn. Als hij er maar is, want de opdracht voor een echte teamprestatie moge duidelijk zijn.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven