Nieuwsarchief

Filter overzicht

Voorbeschouwing OJC ROSMALEN - JVC Cuijk

www.ojcrosmalen.nl
Aanstaande maandag (tweede pinksterdag) sluiten OJC ROSMALEN en JVC Cuijk het seizoen in de Topklasse af met een wedstrijd om des keizers baard. Alle reden dus om het trouwe publiek, wat ook aanstaande maandag vast en zeker weer aanwezig zal zijn, te trakteren op een spectaculair en doelpuntrijk duel.

OJC ROSMALEN speelde zich afgelopen zondag dankzij een 0-2 zege op directe concurrent SWZ Boso Sneek veilig in de Topklasse en mag zich gaan opmaken voor de nieuw te vormen 3e divisie. Een niveau waarop het volgend seizoen ook JVC Cuijk weer zal gaan treffen. JVC Cuijk beleefde een hectisch seizoen, maar mocht desondanks lang blijven dromen van promotie naar de 2e divisie. Eerder dit seizoen nam de club afscheid van trainer/coach Arno Arts. De voormalig speler van o.a. NEC Nijmegen had juist in de zomerstop het stokje pas overgenomen van Eric Meijers. Deze week maakte JVC wereldkundig dat Ruud Kaiser de nieuwe trainer in Cuijk zal zijn. De voormalig trainer van o.a. FC Den Bosch heeft een schat aan ervaring en moet in staat worden geacht om JVC Cuijk weer op het juiste voetbalspoor te krijgen. 

De wedstrijd tegen JVC Cuijk staat voor OJC ROSMALEN ook in het teken van afscheid nemen. Een aantal spelers zal na de zomerstop de kleuren van OJC ROSMALEN niet meer verdedigen en elders in actie gaan komen. Er zullen spelers afscheid gaan nemen die slechts kortstondig voor OJC in actie kwamen, die al sinds hun jongste jaren het Rood en Zwart verdedigen of jongens die alweer zoveel seizoenen in Rosmalen actief zijn dat ze met recht een echte OJC’er genoemd moeten worden. Een feit wat zeer zeker ook van toepassing is op de staf. Trainer Dennis Dekkers coacht aanstaande maandag voorlopig zijn laatste wedstrijd voor OJC. Je weet het in de voetballerij per slot van rekening maar nooit wat de toekomst ons brengen gaat. Dennis bracht OJC met staf en spelers naar het niveau waarop de club momenteel actief mag zijn. In de voetballerij staan trainers bekend als passanten, maar dat mag van Dennis Dekkers zeer zeker niet gezegd worden. Hopelijk krijgt de trainer daarom het afscheid wat hij verdient. Een afscheid wat de spelers en overige stafleden die ons gaan verlaten, hoelang hun staat van dienst voor OJC ook was, zeer zeker ook verdienen.

Hopelijk mag OJC ROSMALEN aanstaande maandag nog één keer op uw steun rekenen en krijgen spelers en stafleden die ons gaan verlaten het afscheid wat ze verdienen. Een welverdiend respect voor jarenlange trouwe Rood-Zwarte dienst.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven