Nieuwsarchief

Filter overzicht

Zilveren schoen en talent van het jaar

www.ojcrosmalen.nl
Voor het tweede jaar op rij won Bas Peters de Zilveren Schoen, terwijl Tom Wijkmans werd uitgeroepen tot talent van het jaar. Bij de seizoensafsluiting op maandag 16 mei werden de prijzen uitgereikt door Juwelier Schute.

Voor de prijs van het talent van het jaar waren er dit jaar veel goede kandidaten om de winnaar van vorig jaar, Melvin van Gestel, op te volgen. Kay Huijgens, die steeds meer basisplaatsen kreeg en een overgang naar de 2e divisie verdiende. Paul van den Elzen, die enkele malen als keeper Koen van Boxtel goed heeft vervangen. En dan hebben we nog een aantal talenten die vanuit het tweede nadrukkelijk aan de deur kloppen, zoals Diego Meerveld en Ritchie van Ooijen, die komend seizoen de overstap maken naar de 1e selectie. Uiteindelijk is de keuze voor talent van het jaar gekozen voor een speler die onverwacht veel speelminuten heeft gekregen en een grote concurrent is geworden voor de overige middenvelders: Tom Wijkmans. Tom ontving uit handen van voorzitter Piet van der Plas de bijbehorende trofee. 

De Zilveren Schoen voor de beste speler wordt al sinds jaar en dag gesponsord door Juwelier Schute, gevestigd aan de Driesprong. De heer Schute was zelf aanwezig om de prijs uit te reiken aan Bas Peters, die daarmee voor het tweede jaar op rij werd verkozen tot beste speler. Diverse spelers vielen dit jaar op. Guus Habraken natuurlijk door als invaller keeper een penalty te stoppen tegen SWZ Sneek. Jaouad Chraou begon goed aan de competitie met beslissende doelpunten, maar raakte geblesseerd. Frank van Mosselveld was meteen dwingend aanwezig, maar raakte geblesseerd. Jelle Scholts maakte tegen Sparta Rotterdam het mooiste doelpunt van het jaar. Uiteindelijk is de keuze gevallen op een speler die vorig jaar als rookie in de selectie onverwacht de Zilveren Schoen won. Ook dit jaar is Bas Peters gekozen tot speler van het jaar. Daarover was geen enkele discussie mogelijk.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven