Nieuwsarchief

Filter overzicht

Stem op OJC bij het 073voetbal Gala

www.ojcrosmalen.nl
Vrijdag staat de tweede editie van het 073voetbal Gala gepland. In feestzaal D'n Beer in Rosmalen worden, in een gezellige kantinesfeer, de beste regionale voetballers gehuldigd. OJC is in twee categorieën genomineerd. Stem op onze clubgenoten en kom ze aanmoedigen!

In de categorie 'Beste speler Top-/1e klasse' zijn drie OJC'ers verkiesbaar. Onze Zilveren Schoen-winnaar Bas Peters, talent van het jaar Tom Wijkmans en topscorer Tim Strijbosch kunnen met de prijs (die vorig jaar nog werd gewonnen door Glenn Schapendonk) aan de haal gaan. Stem op hen via deze link.

Dat we over het nodige talent beschikken, is duidelijk. Ook 073voetbal.nl schat onze jonge aanwas op waarde, want met Kay Huijgens en Diego Meerveld hebben we twee genomineerden in de categorie 'Grootste talent'. Ook zij kunnen jullie stemmen goed gebruiken. Doe dat hier.

Ook ons eerste vrouwenelftal is verkiesbaar. In de categorie 'Meest verrassende ploeg vrouwen' strijden zij met vier andere regionale damesteams om de prestigieuze prijs. Help hen te winnen en stem via deze link!



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven