Nieuwsarchief

Filter overzicht

​OJC 1 start voorbereiding 2016-2017

www.ojcrosmalen.nl
Komende zaterdag begint OJC ROSMALEN 1 alweer aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen, dat al op 14 augustus (!) start met de eerste competitiewedstrijd van de 3e divisie. Van 4 tot en met 18 juni wordt er daarom al getraind en daarna na een korte stop vanaf 15 juli weer.

Ons eerste elftal gaat voortaan op maandag, woensdag en vrijdag trainen. Vanwege een thuistoernooi op de velden van ons eigen sportpark zal de eerste training onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer David Vecht komende zaterdag vanaf 11.00 uur plaatsvinden in stadion De Vliert. Op maandag 6 en woensdag 8 juni traint OJC 1 vanaf 20.15 uur gewoon op ons eigen hoofdveld.

De selectie verblijft van vrijdag 10 tot en met zondag 12 juni voor een trainingsweekend in Noordwijk. Na de trainingen op woensdag 15 en donderdag 16 juni sluit OJC 1 de eerste voorbereidingsperiode af met een oefenwedstrijd op zaterdag 18 juni. Die middag zal vanaf 14.00 uur algeheel landskampioen bij de amateurs Excelsior Maassluis te gast zijn in Rosmalen. Toeschouwers zijn daarbij - net als bij de trainingen - van harte welkom, er wordt geen entree geheven.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven