Nieuwsarchief

Filter overzicht

Eerste lustrum Buurtvoetbal 2015

www.ojcrosmalen.nl
De afgelopen zes weken speelden diverse teams weer om de felbegeerde wisselbokaal van het Buurtvoetbal in Rosmalen. Op verschillende kunstgrasveldjes werd deze competitie verdeeld over meerdere avonden gespeeld. De velden waren gelegen aan de Debussylaan en Empelseweg, bij het Rodenborch College en natuurlijk gebruikten we ook de minivelden bij OJC ROSMALEN.

Er werd in twee poules gespeeld, eentje voor de 7-8 jarigen en eentje voor de 11-12 jarigen. In totaal speelden er 16 teams, ongeveer 100 voetballers(sters). De laatste wedstrijden werden gespeeld tijdens het afsluitend weekend van het 105-jarig bestaan van OJC. Op het hoofdveld waren vier veldjes uitgezet waar de laatste duels werden uitgevochten. Dat gebeurde onder grote belangstelling van ouders,opa's, oma's broertjes en zusjes.

In de poule 7-8 jarigen speelden 10 teams: FC Van Alles Wat, The Firboys, FC de Sprong, FC de Kampioenen, de Wielenboys, Fifa Panda, F-Team, FC de Kip, Tikkie Takkie United en FC Won. Het bleef tot de laatste wedstrijd spannend, wie zich kampioen Buurtvoetbal 2015 mocht noemen. Uiteindelijk was het doelsaldo beslissend. 

De eindstand in deze poule is:
1e Tikkie Takkie United 25 punten (+75)
2e FC Van Alles Wat 25 punten (+52)
3e The Firboys
4e FC de Kip
5e F-team
6e FC Won
7e de Wielenboys
8e FC de Sprong
9e FC de Kampioenen
10e Fifa Panda

Tikkie Takkie United
In de groep 11-12 jarigen speelden 6 teams: Vliert United, Friends United, Eeeh 3, 't Ven, De Barbaren en de Bliksemschutters. In deze poule was 't Ven ongenaakbaar. Zij werden dan ook ongeslagen eerste.

Uiteindelijk kwamen we tot deze eindstand:
1e 't Ven
2e Vliert United
3e De Barbaren
4e Friends United
5e Eeeh 3
6e de Bliksemschutters

't Ven
Al met al kunnen we terug kijken op een zeer geslaagd Buurtvoetbaltoernooi. Volgend jaar gaan we zeker door met deze opzet en hopen dat we net zoveel teams hebben als dit jaar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven