Nieuwsarchief

Filter overzicht

Korting op KNVB voetbalkampen deze zomer!

www.ojcrosmalen.nl
Komende zomer wordt de splinternieuwe KNVB Campus in Zeist in gebruik genomen met een nieuw initiatief, de KNVB Voetbalkampen. Vier weken lang, eind juli en begin augustus, kunnen alle
jonge voetballiefhebbers vanaf 8 jaar zich vijf dagen lang laten onderdompelen in de wereld van voetbal. En het mooiste is, als partner van de KNVB kunnen wij ter kennismaking en eenmalig een flinke korting op deze voetbalkampen aanbieden!

De kortingen:
Dagkampen van €350,- voor €249,-
Slaapkampen van €525,- voor €399,-

Schrijf je hier meteen in of lees door voor meer informatie.

KNVB voetbalkampen
De plek waar de nationale selecties trainen, eten en slapen. Middenin het voetbalhart van Nederland. De spelers van de televisie, op het gras van de KNVB Campus. Hoe leuk zou het zijn om daar zelf ook een balletje te trappen onder begeleiding van echte KNVB-trainers?

Wat zijn KNVB voetbalkampen?
Tijdens de KNVB Voetbalkampen leren kinderen op de officiële KNVB velden van de Campus nog beter te worden in hun spel, techniek, tactiek en balbehendigheid en spelen ze samen met hun leeftijdsgenoten die net zoveel van voetbal houden als zij. Nieuwe vriendjes ontmoeten, animatieprogramma’s, (oud-) trainers en spelers ontmoeten en heel veel plezier maken.

Programma
In de zomer van 2016 vinden de KNVB Voetbalkampen plaats in de laatste twee weken van juli en eerste twee weken van augustus. Met een keuzemogelijkheid tussen dag- en slaapkampen. Voor deze partnerkorting op de KNVB Voetbalkampen geldt dat er slechts een beperkt aantal plekken per week beschikbaar is, schrijf daarom dus nu snel in, want VOL is VOL!

Trainen, eten, slapen en plezier maken als Oranje. Kom deze zomer naar de KNVB campus in Zeist!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven