Nieuwsarchief

Filter overzicht

Jaarlijkse Open Dag op zondag 4 september

www.ojcrosmalen.nl
Save the date! De traditie van de Open Dag van OJC ROSMALEN wordt ook dit jaar weer voortgezet. Op zondag 4 september 2016 is het zover. Dan heeft onze vereniging een geweldige middag gepland staan. Tipje van de sluier: presentatie van het eerste elftal, dat de Rosmalense eer gaat hooghouden in de 3e divisie en een clinic (door de spelers van ons vlaggenschip) voor hónderden jeugdleden.

Speciaal voor de open dag is de competitiewedstrijd tussen OJC ROSMALEN 1 en JVC Cuijk verzet van zondagmiddag naar zaterdagavond 3 september (19.00 uur).

Naast de presentatie van de nieuwe selectie voor een hopelijk goedgevulde tribune heeft OJC op zondagmiddag prachtige activiteiten in petto voor onze (jeugd)leden, hun ouders en iedereen die maar langs wil komen. Hoogtepunt is een clinic, verzorgd door spelers van OJC 1 en A1 voor de D-, E- en tweede jaars F-jes. Het programma wordt verder ook actief ingevuld voor de peuters tot en met de 7-jarigen. Houd dus zondag 4 september van 13.00 tot 16.00 uur vrij in je agenda voor een leuke en inspiratievolle middag bij OJC!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven