Nieuwsarchief

Filter overzicht

Samenwerking OJC ROSMALEN en SJV versterkt

www.ojcrosmalen.nl
Een van de laatste handelingen van Wim Trugg voordat hij zaterdag 13 juni de voorzittershamer overdroeg aan Piet van der Plas, was het ondertekenen van de overeenkomst van samenwerking met de SJV.

Samenwerken deden beide organisaties natuurlijk al langer met elkaar. Maar dat werd op zaterdagmiddag 13 juni 2015 officieel bekrachtigd door het onderteken van een overeenkomst. Beide voorzitters Hanke Palmen namens SJV en Wim Trugg namens OJC ROSMALEN zetten hun handtekening onder de samenwerkingsovereenkomst.

Een eenvoudig document waarin beide organisaties beloven van elkaars faciliteiten gebruik te kunnen maken. “Eenvoudig maar heel waardevol”, aldus Wim Trugg. “Mooi om deze samenwerking, zo kort voor mijn vertrek op deze manier te kunnen bevestigen.” Dat onderschrijft ook Hanke Palmen van SJV: “Als je zo elkaar kunt helpen, wij als SJV door bijvoorbeeld gebruik te maken van de accommodatie van OJC en OJC door bijvoorbeeld gebruik te maken van onze materialen en spelletjes, dan is dat een mooie win-win situatie en is het fijn deze middels deze handtekeningen te kunnen bekrachtigen.”


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven