Nieuwsarchief

Filter overzicht

Donderdag D-Day bij Business League OJC

www.ojcrosmalen.nl
Aankomende donderdag staat alweer de vierde en laatste speelavond van de Business League OJC op het programma. Deze laatste avond staat in het teken van de finalerondes en een spetterend eindfeest. Onder leiding van DJ Kevin van Antwerpen en feestzanger Kapalone wordt de sfeer er goed ingebracht.

De felbegeerde eerste plaats kan nog door vier bedrijven behaald worden. In de halve finales strijden respectievelijk Fatboy United - Fysio- en Manuele Therapie Scholten en RMS Europe - Eetpaleis 't Vosje tegen elkaar voor een plaats in de finale. Titelhouder Canon Nederland is verrassend genoeg niet meer in de race om de beker te verdedigen.

De afgelopen drie donderdagen werd fanatiek doch sportief gevoetbald. De scheidsrechters proefden de gezellige en sportieve sfeer tijdens de wedstrijden. Dit is een groot compliment aan de deelnemende spelers/speelsters en bedrijven. Er is dan ook geen twijfel dat deze fantastische sfeer komende donderdag een passend vervolg krijgt.

De Business League OJC wil iedereen erop attent maken dat ieder bedrijf komende donderdag extra aanmoediging kan gebruiken van collega’s, vrienden en/of familie. Dat kan uiteraard het verschil maken in de eindranking. Graag tot donderdag!
19-07-2016

Business League 2016

www.ojcrosmalen.nl
www.ojcrosmalen.nl
www.ojcrosmalen.nl
www.ojcrosmalen.nl

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven