Nieuwsarchief

Filter overzicht

Ontwikkelingen met betrekking tot de kantine

www.ojcrosmalen.nl
Yvonne van den Broek gaat per 1 augustus 2016 de taken van haar man Antoine overnemen als paviljoencoördinator. Het bestuur opent daarnaast een vacature voor een horecamanager, die de eindverantwoordelijkheid krijgt over het beheer van de horeca-activiteiten op ons voetbalcomplex.

Antoine van den Broek was vanaf 2007 gedurende 9 jaren actief als paviljoencoördinator. Samen met zijn gezin heeft hij zich dag en nacht en met hart en ziel ingezet voor een soepel draaiende kantine. In die periode zijn veel stappen gezet in professionalisering. In tijden van steeds strengere eisen, o.a. in relatie tot hygiëne, alcoholgebruik en meer, is dit geen eenvoudige opgave. Ook de verruiming van de openingstijden heeft veel gevraagd van de organisatie. Toch staat er een groep mensen dagelijks paraat om alle gasten op tijd te voorzien van een drankje en een hapje.

Door langdurige fysieke ongemakken is Antoine van den Broek volledig arbeidsongeschikt bevonden voor de werkzaamheden als paviljoencoördinator. Daarom hebben het bestuur van OJC ROSMALEN en Antoine in goed overleg de overeenkomst voor paviljoencoördinator moeten beëindigen. De afgelopen maanden heeft zijn dochter Mylène de taken van Antoine op tijdelijke basis waargenomen, maar zij zal op 1 augustus haar taken neerleggen en zich richten op haar maatschappelijke carrière. Het bestuur rest niets dan Antoine te bedanken voor zijn inzet in de afgelopen jaren en rekent erop dat hij als OJC'er nog veelvuldig langs de lijn aanwezig zal blijven. Op een later tijdstip zal stilgestaan worden bij het afscheid van Antoine als paviljoencoördinator.

Uitbreiding
Deze ontwikkelingen zijn voor het bestuur en de kantinecommissie aanleiding geweest om na te denken over invulling van de organisatie rondom de horeca-activiteiten bij OJC ROSMALEN. De afgelopen jaren is het gebruik van het voetbalcomplex zienderogen toegenomen. Brabant United en het Rodenborch College maken overdag gebruik van de velden, het 55+ voetbal en ook het peutervoetbal zijn overdag aan het voetballen. Met de Business League die afgelopen week is afgesloten, terwijl het eerste elftal al weer in training is, wordt er het hele jaar door gevoetbald. Een en ander heeft er al toe geleid dat de openingstijden verruimd zijn.

Ook voor de komende periode neemt het aantal activiteiten verder toe. Het aantal teams van Brabant United dat bij OJC komt trainen wordt uitgebreid, binnenkort gaat het Goudvisje starten met een Sport BSO en er worden met Kicks 'n Sticks en wandelvoetbal nieuwe voetbalvormen geïntroduceerd. Daarom zal het bestuur actief op zoek gaan naar een horecamanager, die het beheer op zich gaat nemen van alle horeca. Binnenkort zal een vacature met profiel openbaar worden gemaakt. Het moge duidelijk zijn dat we op zoek gaan naar een horecamens in hart en nieren, met commerciële en communicatieve vaardigheden. Iemand die niet alleen in staat is om de dagelijkse gang van zaken in de kantine te regelen, maar daarnaast actief mogelijkheden zoekt om de accommodatie te benutten. 

Continuïteit
Daarnaast is bepaald dat Yvonne van den Broek de meeste taken van Antoine gaat overnemen. Hierdoor komt in ieder geval de continuïteit van het reilen en zeilen van de kantine niet in gevaar. Ze zal haar taken als teamleider laten vallen, waardoor er dus ook een vacature ontstaat voor die functie. Yvonne zal na de vakantie gebruik gaan maken van het e-mailadres paviljoencoordinator@ojcrosmalen.nl. Het bestuur wenst haar veel succes.

De komende (vakantie)periode, van 2 tot en met 15 augustus, zal Jan van der Biezen tijdelijk het aanspreekpunt zijn betreffende zaken in en rond de kantine. Jan is te bereiken via jaan.biezen@planet.nl of telefonisch op 06-22370021.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven