Nieuwsarchief

Filter overzicht

Chraou: 'Ik wilde helemaal niet weg bij OJC'

www.ojcrosmalen.nl
Evenals het eerste duel met RKC Waalwijk verloor OJC Rosmalen ook de tweede oefenwedstrijd na de korte stop met 4-2. IJsselmeervogels was zaterdagmiddag te sterk voor de Rosmalense derdedivisionist. Naast René Geerts was er een opmerkelijke doelpuntenmaker aan OJC-zijde. Jaouad Chraou was bij zijn ‘rentree’ direct trefzeker.

Slechts heel even was de aanvaller weg uit Rosmalen. Hij zou na een jaar de OJC-kleuren te hebben verdedigd in zijn woonplaats Waalwijk, bij WSC, gaan voetballen. Daar kwam hij deze week echter op terug. Chraou nam contact op met de staf van OJC Rosmalen en maakte enkele dagen later al zijn rentree. “De laatste weken knaagde het heel erg aan me”, zegt hij tegen 073voetbal. “Ik mis de boys van het team en de club gewoon erg, vandaar dat ik mijn beslissing teruggedraaid heb. Ik ben bij OJC Rosmalen weggegaan met pijn in mijn hart, omdat ik vanwege mijn werk in de horeca niet aan de verplichtingen kon voldoen. Maar eigenlijk wilde ik helemaal niet stoppen bij OJC.”

Woensdag hakte Chraou de knoop door. Hij wilde toch blijven en vroeg de nieuwe trainer David Vecht of hij nog terug mocht en kon komen op zijn eerder gemaakte keuze. Meteen kwam alles in een stroomversnelling. “Bij OJC reageerde iedereen heel blij. Ze hebben ook alles meteen in gang gezet toen ik eenmaal akkoord gaf om terug te keren. De trainer wilde me al niet kwijt en de jongens ook niet. En andersom was dat dus ook het geval. Ik heb kunnen regelen dat ik minder ga werken, zodat ik toch altijd aanwezig kan zijn, zoals de trainer wil.”

Van waarde
De 26-jarige spits, die afgelopen seizoen – ondanks een maandenlange blessure – 6 keer trefzeker was voor OJC Rosmalen, is opgelucht dat hij alsnog op divisieniveau aan de slag gaat. “Ik ga dit seizoen zeker knallen. Hoop dat ik fit blijf, want dan kan ik heel erg van waarde zijn voor het team. En dan wordt er meer gescoord dan vorig seizoen, daar ben ik van overtuigd. De ploeg is ook beter geworden dan afgelopen jaar. Ik denk dat we tot heel veel in staat zijn. We zijn in elke linie vrij sterk en de spelers weten wat ze aan elkaar hebben en wat de taken zijn. We krijgen ook beeldanalyses, waar je natuurlijk op in kunt spelen. Niemand kan verzaken.”

Te vroeg
Dat het herroepen van zijn beslissing misschien niet overal gewaardeerd zal worden, daar is de sleurende aanvaller zich van bewust. “Voor WSC is het echt vervelend natuurlijk, want zij kunnen geen vervanger voor mij regelen. Maar ik denk dat ik heel ongelukkig zou worden als ik daar dit jaar zou spelen. Het is een geweldige club en ik kom er natuurlijk zelf vandaan, maar ik heb blijkbaar nog ambities om hoog te blijven voetballen. En dat bij een prachtige club als OJC Rosmalen, waar ik me op dit moment het prettigst voel. Ik vind het echt heel spijtig voor WSC, maar ik ga mijn gevoel achterna. Nu is het blijkbaar nog te vroeg om terug te keren.”

Bron: 073voetbal.nl

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven