Nieuwsarchief

Filter overzicht

Kom naar de Open Dag van OJC ROSMALEN!

www.ojcrosmalen.nl
OJC ROSMALEN nodigt iedereen van harte uit een kijkje te komen nemen op sportcomplex De Groote Wielen, tijdens de Open Dag op zondag 4 september. Vanaf 13.00 uur laat OJC zien dat een voetbalclub méér is dan alleen trainingen en wedstrijden. Uiteraard worden tijdens de Open Dag het 1e elftal gepresenteerd en vanzelfsprekend is ook het hoogste vrouwenteam gevraagd om acte de présence te geven, evenals de A1. De spelers van deze elftallen verzorgen vanaf 13.45 uur clinics voor de D-, E-, en F-jeugd.

Ook voor niet-leden is er tijdens de open dag van alles te zien en te beleven. Zo is er een flitsende demonstratie van de wereldkampioen Ground Moves: Nasser El Jackson. Indrukwekkende filmpjes van hem zijn te vinden op YouTube, en op 4 september is hij dus live te zien bij OJC! Daarnaast zijn er prijzen te winnen met balschieten in een cabrio, kun je op de foto met clubmascotte Jumpy, test je je trapskills met een snelheidskanon en kun je meespelen in een levend voetbalspel.

Overweeg je lid te worden van OJC, of je kind aan te melden, kom dan kijken naar de demonstratiewedstrijdjes van de 6- en 7-jarigen, en zie hoe het er bij de jongste spelertjes aan toe gaat. En zelfs als je kind nog een peuter of kleuter is, heeft OJC je wat te bieden: het peuter- en kleutervoetbal laat kinderen op een speelse, laagdrempelige manier kennis maken met het voetbal.

Kom dus met je hele gezin, opa's en oma's, buren en vrienden een kijkje nemen bij OJC ROSMALEN op zondag 4 september en hopelijk ben je daarna net zo enthousiast als wij!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven