Nieuwsarchief

Filter overzicht

Vrijwilligersavond vrijdag 4 november

www.ojcrosmalen.nl
Op vrijdag 4 november aanstaande zijn alle vrijwilligers van onze club van harte welkom in de kantine van OJC ROSMALEN. Daar zal het feest van 20.00 tot 00.30 uur duren. Ook dit keer gaan honderden vrijwilligers van onze club hopelijk genieten van een gezellige (feest)avond. Er is dit jaar geen thema, maar uiteraard zal het organisatie-comité weer zorgen voor een bruisende invulling.

Geen introducé
De vrijwilligersavonden zijn ieder jaar een groot succes. Graag willen we hiervan ook met name de personen laten genieten die zich door het jaar heen inzetten voor onze vereniging. Dit betekent dat er géén introducé meegenomen kan worden. Wel is je partner natuurlijk van harte welkom.

Aanmelden
Wij ontvangen graag zoveel mogelijk vrijwilligers, maar willen niet voor verrassingen komen te staan. Om een indicatie te krijgen van het aantal aanwezigen, verzoeken we iedereen aan te geven of je wel of niet aanwezig bent. Meld je daarom - uiterlijk zondag 30 oktober - aan (of af) via dit formulier. Let op: vol is vol, dus zorg dat je je tijdig hebt aangemeld!

Graag tot 4 november in de kantine voor de vrijwilligersavond van ons eigen OJC!

Het organisatiecomité, 

Kyra van den Akker
Tessa van der Bruggen
Edwin Smolders
Ron Uitman
Henriëtte Vorstenbosch
Ragnhild Wijfjes

P.S.: alle leden/vrijwilligers kunnen op de site inloggen met hun e-mailadres. Zie de balk boven in beeld. Vraag een wachtwoord aan via 'Wachtwoord vergeten', als je nog nooit eerder hebt ingelogd. Mocht het om wat voor reden dan ook niet lukken, geef je aan-/afmelding dan door bij het wedstrijdsecretariaat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven