Nieuwsarchief

Filter overzicht

Girls power clinic op zondag 16 oktober

www.ojcrosmalen.nl
Op zondag 16 oktober wordt er bij OJC ROSMALEN, onder de noemer Girls power clinic, een heuse ladies day georganiseerd en daar moet je natuurlijk bij zijn! Op deze dag staan de OJC-vrouwen en -meisjes in het middelpunt.

Wat gaat er deze dag gebeuren?
Natuurlijk voetbalt onze Vrouwen 1 thuis bij OJC om 10.00 uur. We willen alvast zoveel mogelijk vrouwen/meisjes uitnodigen om bij hen de tweede helft te komen kijken (vanaf 10.45 uur, maar eerder mag natuurlijk ook). Na de wedstrijd van VR1 wordt dan het 400e vrouwenlid van OJC gehuldigd en worden handtekeningenkaarten uitgedeeld. Voor de meisjes is er deze dag de kans om op een mooie kaart alle handtekeningen van de OJC-vrouwen te bemachtigen.

Vanaf 12.10 uur gaat het actieve deel van de dag van start, met onder andere de Girls power clinic, begeleid door Vrouwen 1 van OJC in samenwerking met de PSV-vrouwen. Voordat daarmee begonnen wordt, neemt de MA1 de warming-up voor haar rekening, eveneens in samenwerking met de vrouwen van PSV!

Als het actieve deel erop zit, gaat OJC ROSMALEN 1 voetballen en alle vrouwen krijgen bij deze wedstrijd gratis entree. Het actieve deel van de dag is bestemd voor MO13, MO11 en MO9. Ook niet-leden zijn van harte welkom deze dag, mits zij in de leeftijdsgroep vallen. Via deze link kun je je aanmelden voor deze dag. Dus wil je eens voetballen met OJC Vrouwen 1, MA1 en de PSV-vrouwen, zorg dan dat je erbij bent!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven