Nieuwsarchief

Filter overzicht

Voorbeschouwing OJC ROSMALEN - Juliana'31

www.ojcrosmalen.nl
OJC ROSMALEN ontvangt zondag op eigen veld SV Juliana ‘31. Onze gasten zijn als promovendus terug te vinden op een zestiende plaats. OJC staat na de sensationele zege op ASV De Dijk op een keurige achtste plaats. Op eigen veld mag OJC tegen de ploeg uit Malden gaan proberen die zege een mooi vervolg te geven.

Juliana'31 promoveerde afgelopen seizoen als kampioen van de Hoofdklasse C naar de nieuwe derde divisie. In het seizoen 2012-2013 promoveerde de club via de nacompetitie al eens naar de (destijds) Topklasse, maar dat verblijf bleef beperkt tot een voetbaljaargang. Na een zesde plaats bij de terugkeer in de Hoofdklasse, werd Juliana'31 een seizoen later dus kampioen.
Aan de kant van Juliana zien we een oude bekende. Stefan de Jong was het afgelopen seizoen actief voor OJC ROSMALEN en maakte deze zomer de overstap naar Juliana'31. De aanvaller kent tot dusver een uitstekend seizoen in Malden, want De Jong was in elf wedstrijden al goed voor zes treffers.

OJC ROSMALEN en Juliana'31 kwamen elkaar in het verleden viermaal eerder tegen in competitieverband. Opvallende detail... OJC won nog nooit van de club uit Malden. Juliana'31 wist drie keer te winnen en slechts één keer (6 februari 2011) werd het gelijk (0-0). De laatste onderlinge ontmoeting dateert van 3 februari 2013. In Malden won Juliana'31 destijds met 3-0. De meest memorabele onderlinge ontmoeting speelden OJC en Juliana'31 op zondag 19 september 2010 in Rosmalen. OJC begon die dag als koploper en liet de Maldenaren voor rust alle hoeken van het veld zien. Joost de Laat, Thijs van der Velden en Tony de Groot zorgden bij rust voor een veilig lijkende 3-0 voorsprong voor de thuisploeg, maar niets was minder waar. In de tweede helft kende Juliana'31 een miraculeuze comeback en won het uiteindelijk met 3-5. Supporters die destijds aanwezig hebben nu waarschijnlijk zo'n reactie van “OOOH JAAAA”.

Aan OJC ROSMALEN om de stunt uit de hoofdstad een prachtig vervolg te geven en de negatieve serie tegen Juliana'31 daarmee direct ook een positieve wending te geven. Wij zien u graag op De Groote Wielen en wensen u alvast een hele fijne en sportieve wedstrijd toe!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven