Nieuwsarchief

Filter overzicht

Zwarte Pieten-voetbalclinic bij OJC ROSMALEN

www.ojcrosmalen.nl
Op zondag 4 december vindt bij OJC ROSMALEN de Zwarte Pieten-voetbalclinic plaats voor alle 5-, 6- en 7-jarige leden van onze vereniging. Alle deelnemertjes gaan deze middag een uur het veld op om middels verschillende leuke sport- en spelactiviteiten een Zwarte Pieten-diploma te verdienen.

Voordat deze dag begint, wordt er al een kleurplatenwedstrijd uitgezet. De winnaar van die wedstrijd mag in de rust van OJC ROSMALEN 1 zijn prijs in ontvangst nemen. Hier kun je de afbeelding downloaden. De kleurplaat dien je voor 4 december in te leveren bij de servicedesk van OJC ROSMALEN.

De clinic zal plaatsvinden van 13.00 tot 14.00 op de Groote Wielen. Het is de bedoeling om sportieve kleding aan te doen, want er gaat veel bewogen worden. De kinderen worden uitgedaagd in verschillende oefeningen om zo een Zwarte Pieten-diploma te bemachtigen. Op het veld lopen natuurlijk Zwarte Pieten rond, die de oefeningen al meester zijn. Zij zijn dan ook de uitgewezen personen om de kinderen te helpen bij het behalen van hun Zwarte Pieten-diploma.

Na de clinic is dan natuurlijk nog de wedstrijd van OJC ROSMALEN 1 en we zouden het erg leuk vinden als daar veel kinderen op de tribune zitten met het felbegeerde Zwarte Pieten-diploma op zak!

Dus voetbal jij bij OJC bij de 5-, 6- of 7-jarigen? Meld je dan snel aan! Dit kan op deze pagina. We hopen je te zien op zondag 4 december!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven