Nieuwsarchief

Filter overzicht

20 teams strijden om de schaal Business League

www.ojcrosmalen.nl
In het kader van sportiviteit, bedrijvigheid en gezelligheid organiseert OJC Rosmalen op vier donderdagen een bedrijvencompetitie. Maar liefst 20 teams in de regio hebben zich ingeschreven om deel te nemen aan de eerste editie van de Business League OJC. Iedereen is van harte welkom om de wedstrijden op deze zomeravonden te komen kijken, en waar nodig te komen aanmoedigen!

Dit zijn de 20 deelnemende bedrijven die gaan strijden om de felbegeerde kampioensschaal, die een jaar lang kan pronken in de vitrine van de winnaar:

1. Canon
2. Van Tilburg Mode & Sport
3. Gloudemans
4. ’t Wapen van Rosmalen
5. Fatboy the Original
6. Gebroeders Van Der Plas
7. Van Wijnen Rosmalen
8. RMS Europe
9. Eetpaleis ’t Vosje
10. Clijdesdale Loopbaansupport
11. Volvo Vos Autobedrijven
12. SPAR City Arnhem
13. Grand Café Bottles
14. Air Postles
15. Nieuwkoop Automotive Group
16. Rabobank ’s-Hertogenbosch e.o.
17. Hoedemakers Bouw & Ontwikkeling
18. FSS Security
19. Baker Tilly Berk
20. PANAS

Programma
1ste speeldatum: 25 juni vanaf 18:30 uur
2de Speeldatum: 2 juli vanaf 18:30 uur.
3de Speeldatum: 9 juli vanaf 18:30 uur.
4de Speeldatum + finalerondes: 16 juli vanaf 18:30 uur. 

Er zijn twee poules gemaakt van 10 teams die 7 tegen 7 wedstrijden spelen op een half veld met een tijdsduur van 25 minuten. De wedstrijden worden gefloten door onafhankelijke scheidsrechters. Om het zomeravond gevoel helemaal terug te laten komen is er een buitenbar met een gezellig buitenterras opgesteld. Ook voor de neutrale kijker en niet-voetballer een aangelegenheid om eens langs te komen.

Afsluitende feestavond donderdag 16 juli
Op de laatste speelavond, 16 juli 2015, wordt de top 4 bepaald van de bedrijvencompetitie. Na de wedstrijden is er een informele feest- en netwerkavond in het paviljoen met een DJ. Tevens wordt op deze avond de kampioensschaal uitgereikt winnende bedrijf van de eerste editie van de Business League OJC. Iedereen is van harte welkom om de bedrijven te komen aanmoedigen, een drankje mee te pakken tijdens de feest- en netwerkavond of om te bekijken welk bedrijf naar huis gaat met de Business League kampioensschaal!

Wij hopen u allen te verwelkomen tijdens de donderdagen van de Business League OJC!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven