Nieuwsarchief

Filter overzicht

Voorbeschouwing OJC ROSMALEN - Hercules

www.ojcrosmalen.nl
Het begin van de Utrechtse week voor OJC ROSMALEN. Komende zondag is USV Hercules te gast op sportpark De Groote Wielen en volgende week is het de beurt aan Magreb'90 om af te reizen naar Rosmalen. OJC tegen Hercules is het duel tussen de nummers negen en zes in de Derde Divisie.

USV Hercules is een geen onbekende voor OJC ROSMALEN. In de afgelopen twee seizoenen stond dit affiche in de Topklasse reeds viermaal eerder op het programma. De laatste ontmoeting dateert van 1 mei van dit jaar. In Rosmalen verloor OJC destijds (relatief) kansloos met 0-3 van de Utrechters. In de drie ontmoetingen die beide ploegen daarvoor tegen elkaar speelden werd het telkens gelijk. OJC wist dus in competitieverband nog nooit te winnen van de Domstedelingen!

De Utrechters zijn misschien wel de best voetballende ploeg van de Derde Divisie. Als we daarvoor de stand als graadmeter gebruiken blijkt dat met name uit de serie die Hercules sedert 15 oktober heeft neergezet. Hercules behaalde uit de vijf competitiewedstrijden die vanaf dat moment gespeeld werden liefst 13 punten. Een uitslag zegt echter niet alles over het proces. Zo verloor de ploeg uit Utrecht op de tweede wedstrijddag (op het oog) relatief kansloos met 4-0 bij Westlandia. Hercules speelde die zondag echter fantastisch voetbal, liet Westlandia zo nu en dan alle hoeken van het veld zien, creƫerde een dozijn 100% kansen... maar verloor wel. Nu lijkt het balletje de laatste weken wel goed te vallen voor USV Hercules en krijgt de ploeg ook de beloning voor het vertoonde spel.

Dit seizoen onder andere nieuw in de selectie van trainer/coach Eric Speelziek is Jeffrey Vlug. De ervaren aanvaller kwam over van Rijnsburgse Boys, maar speelde in de seizoenen daarvoor in totaal 231 wedstrijden in het betaald voetbal voor Sparta Rotterdam, RBC Roosendaal, Go Ahead Eagles, FC Eindhoven, FC Den Bosch en Fortuna Sittard.

Programma
Er staan in het kalenderjaar 2016 nog vier competitiewedstrijden op het programma voor OJC ROSMALEN. Na de Utrechtse week tegen USV Hercules en Magreb'90, volgt er nog een uitwedstrijd tegen Be Quick 1887. Op zaterdag 17 december (19.00 uur) sluit OJC de eerste competitiehelft af met een thuiswedstrijd tegen Jong FC Den Bosch. Eerst zondag (14.00 uur) echter de mooie uitdaging tegen het sterke USV Hercules. Graag tot dan!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven