Nieuwsarchief

Filter overzicht

Een team bén je, ook tijdens de winterstop!

www.ojcrosmalen.nl
Kunstlocatie Würth in ’s-Hertogenbosch organiseert begin januari speciale workshops voor teams (spelers, coach, trainer en ouders) van OJC ROSMALEN. Als team krijg je een rondleiding en een creatieve workshop aangeboden in Kunstlocatie Würth, gevestigd op bedrijventerrein De Brand.

Würth Nederland B.V. sponsort OJC ROSMALEN sinds jaren. Beide organisaties voelen naast hun kernzaken een grote verantwoordelijkheid om zich ook op andere manieren in te zetten voor de maatschappij. Würth staat bekend om zijn boutjes & moertjes, maar heeft met 17.000 kunstwerken ook één van de grootste en belangrijkste kunstverzamelingen van Europa. Na een korte uitleg over een aantal schilderijen in de tentoonstellingsruimte, ga je samen met je team je eigen kunstobject maken van boutjes & moertjes. Dit alles onder begeleiding van het professionele educatieteam van Kunstlocatie Würth.

Interesse? Geef uw team op vóór 20 december via door de volgende gegevens te mailen naar verenigingsmanager@ojcrosmalen.nl.
  • Naam team
  • Aantal kinderen (maximaal 25)
  • Gemiddelde leeftijd spelers
  • Aantal volwassenen
  • Voorkeur voor datum workshop (15 min. rondleiding, 45 minuten creatieve workshop)
    - Woensdag 4 januari 2017 14.00-15.00 uur
    - Donderdag 5 januari 2017 14.00-15.00 uur
    - Vrijdag 6 januari 2017 14.00-15.00 uur
  • Contactpersoon (ouder/leider die verantwoordelijk is tijdens rondleiding en workshop, die door het educatieteam van Kunstlocatie Würth begeleid worden)
 

Kunstlocatie Würth is gevestigd in het hoofdkantoor van Würth Nederland B.V. in 's-Hertogenbosch. Er zijn tentoonstellingen te zien van eigentijdse beeldende kunst uit de Verzameling Würth.

De bedrijfscultuur
Al jaren voelt de Würth-Groep, groothandel in bevestigings- en montagematerialen, zich nauw verbonden met kunst en cultuur. Uit het oogpunt van maatschappelijk verantwoord ondernemen, kunst dichterbij de mensen te brengen en zo meer arbeids- en levenskwaliteit, ook bij de eigen medewerkers te creëren, liet Prof. Dr. h. c. mult. Reinhold Würth kunst en cultuur als deel van de bedrijfscultuur in de Würth-Groep integreren. Inmiddels zijn er 15 eigen Würth-musea en -kunstdependances verspreid over heel Europa.

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag en op de zondag van 11.00 – 17.00 uur.
Zaterdag is de kunstdependance gesloten! Entree is gratis.

Adres:
Het Sterrenbeeld 35
5215 MK ‘s-Hertogenbosch
www.wurth.nl/kunstlocatie

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven