Nieuwsarchief

Filter overzicht

Zaalvoetballers OJC plaatsen zich voor 2e ronde

www.ojcrosmalen.nl
De zaalvoetbaldelegatie die dinsdagavond de kleuren van OJC ROSMALEN verdedigde, plaatste zich vrij eenvoudig voor de volgende ronde van het Den Bosch 800-toernooi. BLC werd nog met enige moeite (3-1) aan de kant gezet, OSC'45 was geen partij voor de Rosmalen (11-4). Het slotduel met FC Engelen, dat ging om de poulewinst, werd ondanks een 3-1 voorsprong met 3-5 verloren.

Het OJC-team - bestaande uit Guus Habraken, Diego Meerveld (OJC 1), Joep van der Heijden, doelman Sven Jansen (OJC 2), Thijs van Pinxteren, Michael van Rijn en Frank Willems (OJC 4) - begon als gevolg van de ongebruikelijke samenstelling onwennig, maar liet zien over behoorlijk wat zaalvoetbalkwaliteit te beschikken. Teveel tegengoals werden geïncasseerd, maar in aanvallend opzicht werd het netje ook vaak (fraai) gevonden.

Komende woensdag, 28 december, strijden de OJC'ers in de tweede ronde om een plaats bij de laatste 4 van het toernooi. Hun wedstrijden (van 25 minuten) staan gepland om 20.00, 21.00 en 22.00 uur. De (halve) finales worden gespeeld op vrijdag 30 december. Support is uiteraard van harte welkom in sporthal De Schutskamp in 's-Hertogenbosch.

Update 24-12: inmiddels is duidelijk dat OJC het woensdag opneemt tegen WSC (20.00), RKJVV (21.00) en Real Lunet (22.00).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven