Nieuwsarchief

Filter overzicht

Voorbeschouwing Jong Achilles'29 - OJC ROSMALEN

www.ojcrosmalen.nl
Aanstaande zaterdag hervat OJC ROSMALEN de competitie met een uitwedstrijd tegen Jong Achilles'29. Eerder dit seizoen won OJC op eigen veld 1-0 van de Groesbeekse formatie. Diego Meerveld zorgde in blessuretijd op uiterst fraaie wijze voor de eerste Rosmalense thuiszege van het seizoen. De jonge aanvaller was uiteindelijk de gevierde man, maar beste speler die middag aan de kant van de thuisploeg was zonder enige twijfel doelman Koen van Boxtel. Hij hield zijn ploeg die zondagmiddag met meerdere fraaie reddingen knap op de been.

Zestien competitiewedstrijden verder vinden we OJC ROSMALEN terug op een achtste en Jong Achilles ’29 op een 17e plaats. De Groesbekers sloten de eerste seizoenshelft af met dertien winstpunten. Het verplichte kerstreces leek voor Jong Achilles ’29 niet helemaal op het juiste moment te komen. De ploeg behaalde uit de laatste drie competitiewedstrijden voor de winterstop liefst zeven punten. Jong Achilles ’29 won van concurrenten Juliana ’31 en Magreb ’90 en speelde tussendoor de eerder gestaakte wedstrijd tegen Jong De Graafschap met 1-1 gelijk. 

Jong Achilles ’29 lijkt er op het oog na de winterstop alleen maar sterker op geworden te zijn. Eerste elftalspelers Simon van Beers, Brian Boogers, Thijs Hendriks en Migiel Zeller hebben in de winterstop te horen gekregen voorlopig met Jong Achilles mee te moeten gaan trainen. Daartegenover staat dat Brian Campman, Dani Centen en Imrane Oulad Omar de omgekeerde stap maken. Deze zeven zouden aanstaande zaterdagavond echter ook zomaar gezamenlijk aan de aftrap kunnen staan.

OJC behaalde zes punten uit de laatste vier wedstrijden voor de winterstop. Het speelde driemaal gelijk en won de laatste wedstrijd voor de winterstop met 5-2 van Jong FC Den Bosch. Aan OJC ROSMALEN om de goede weg die voor de winterstop is ingezet een passend vervolg te geven…te beginnen aanstaande zaterdag met de lastige uitwedstrijd tegen Jong Achilles ’29.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven